Κύριο άρθροΥγεία

Ομαλά οι εξετάσεις που ξεκίνησαν στην Πανεπιστημιούπολη Καβάλας, θα λυθούν τα προβλήματα με τον κλιματισμό

Μέχρι τα τέλη Ιουνίου θα διαρκέσουν οι εξετάσεις που ξεκίνησαν στην Πανεπιστημιούπολη Καβάλας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Για το θέμα έκανε δηλώσεις  ο καθηγητής της Πανεπιστημιούπολης Καβάλας του Δ.Π.Θ., Θανάσης Μητρόπουλος.

ΌΛΑ ΚΥΛΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΜΑΛΑ

”Υπάρχει μια διαφορετική κινητικότητα, όσον αφορά την Πανεπιστημιούπολη, λόγω των εξετάσεων. Όλα κυλούν απόλυτα ομαλά και δεν θα υπάρξει πιστεύω κανένα πρόβλημα. Να πω κάτι που μας έχει χαροποιήσει κι αυτό είναι ότι είχαμε το συνέδριο των φοιτητών του Τμήματος Χημείας, το οποίο σημείωσε πολύ μεγάλη επιτυχία. Ήταν υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολόγιας και νομίζω ότι και οι φοιτητές μας το ευχαριστήθηκαν και έγινε μια πολύ καλή παρουσίαση των πραγμάτων. Πλησιάζουμε προς το τέλος της ακαδημαϊκής χρονιάς και το μόνο αρνητικό που μένει είναι οι μεγάλες ζέστες που έχουμε αυτές τις ημέρες”, ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του ο κ. Μητρόπουλος.

ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ…

Ερωτηθείς για το αν οι αίθουσες όπου διεξάγονται οι εξετάσεις διαθέτουν κλιματισμό, ο κ. Μητρόπουλος απάντησε: ”Άλλες έχουν, άλλες δεν έχουν. Θεωρούμε ότι με την αναβάθμιση που θα γίνει στις υποδομές, με 5.8 εκ. ευρώ, τα οποία ήταν για την Πανεπιστημιούπολη Καβάλας – Δράμας, πιστεύω ότι αυτά τα προβλήματα θα λυθούν και δεν θα έχουμε τέτοιες καταστάσεις. Το έχουμε πει πολλές φορές, ότι οι εγκαταστάσεις της Καβάλας δεν είναι οι καλύτερες, αλλά το ίδιο συμβαίνει και σε πολλά άλλα πανεπιστήμια. Ευελπιστούμε ότι με τις υποδομές που θα αναπτυχθούν θα λύσουμε όλα αυτά τα προβλήματα. Στις αίθουσες που κάνω μάθημα και στο Αμφιθέατρο κλιματισμός υπάρχει. Βέβαια υπάρχουν μικρότερες αίθουσες χωρίς κλιματισμό ή με κλιματισμό που δεν λειτουργεί γιατί είναι παλιά τα μηχανήματα”.