Ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ «Ακοντίσματος» με ιδιαίτερη επιτυχία
Ολοκληρώνεται χθες το φεστιβάλ Ακοντίσματος στην Νέα Καρβάλη ενώ τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν οι συναυλίες που φιλοξενήθηκαν στο θέατρο. Ο πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού Νέας Καρβάλης κ. Καπλάνης Ιωσηφίδης σημείωσε πως τήρησαν όλα τα μέτρα ασφαλείας και όλα κύλισαν ομαλά.
Όπως ανέφερε “Πράγματι ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ με την Τρίτη να φιλοξενεί τον Μάγο Τσαγγκάρα. Βέβαια στις 5 Σεπτεμβρίου έχουμε το παιδικό θέατρο από την Θεσσαλονίκη ωστόσο το βαρύ πυροβολικό, το πρόγραμμα με ΠΥΞ ΛΑΞ, την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Ελεονώρα Ζουγανέλη ολοκληρώθηκε επιτυχώς με όλα τα μέτρα πρόληψης να έχουν τηρηθεί, με τον κόσμο να έχει πλημμυρίσει το ΑΚΟΝΤΙΣΜΑ.
Μεγάλη η χαρά μας γιατί παρά τις δυσκολίες που είναι κατανοητές, καταφέραμε να φέρουμε σε πέρας αυτό το τριήμερο και προγραμματίζουμε πια το 41ο Φεστιβάλ. Ευχαριστίες πολλές για όλους, για την παρουσία τους, την κατανόησή τους».
ΕΔΩΣΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Και πρόσθεσε πως «Δώσαμε εξετάσεις κάτω από αυτές τις συνθήκες, πετύχαμε κάτω από δύσκολες συνθήκες. Καταφέραμε κάτι καλό με το βοήθεια των εθελοντών μας, των φίλων της Στέγης, των μελών της Στέγης, με τους διασώστες, τον Ερυθρό Σταυρό, την Αστυνομία, την οποία ευχαριστώ ιδιαίτερα.
Κύλησαν όλα ήρεμα και ομαλά. Αλλά και ο κόσμος ευχαριστήθηκε την πολυχρωμία και την αρμονία των συναυλιών στο ΑΚΟΝΤΙΣΜΑ που είναι μια έδρα πολιτιστικών και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Δήμος Καβάλας και ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ παρόντες στο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΑ, χωρίς χορευτικά βέβαια φέτος. Το σύστημα κράτησε και τα 40 χρόνια δεν υπολείπονταν σε τίποτε. Πάμε για άλλα”.