Ολιγόωρη επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά το Σάββατο στην Καβάλα

Το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι θα βρεθεί στην Καβάλα ο πρώην πρωθυπουργός  κ. Αντώνης Σαμαράς που θα παραμείνει για λίγες ώρες στο πλαίσιο κομματικών επαφών. Το απόγευμα άλλωστε αναμένεται να μιλήσει σε κομματική εκδήλωση στην Ξάνθη, προσκεκλημένος του Επιμελητηρίου Ξάνθης, όπως διαβεβαίωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας κ. Χαράλαμπος Δράκος.

Συγκεκριμένα ο κ. Δράκος ανέφερε πως «το μεσημέρι της Τρίτης οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα του κ. Σαμαρά. Ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι στην Καβάλα το Σάββατο, θα προσγειωθεί γύρω στις 11 στο αεροδρόμιο, θα παραμείνει εδώ μέχρι τις 4 κι εν συνεχεία θα φύγει για την Ξάνθη όπου την επόμενη μέρα έχει ομιλία προσκεκλημένος του Επιμελητηρίου Ξάνθης. Όποτε είναι εδώ ο πρώην πρωθυπουργός πάντα περνάει από την Καβάλα, έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για την πόλη. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει επαφές με φορείς».

ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Συμπλήρωσε δε πως «εγώ του έθεσα όλα τα προβλήματα, περιμένω το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψής του, γιατί ούτως ή άλλως η επίσκεψή του θα είναι για δυο τρεις ώρες. Στις 11 το πρωί έρχεται στο αεροδρόμιο, 11.30 με 12 θα είναι στην Καβάλα, μετά στις 4 πρέπει να είναι στην Ξάνθη, οπότε μόνο για ένα δίωρο περίπου θα παραμείνει. Θα τεθούν βέβαια όλα τα προβλήματα, δεν υπάρχει περίπτωση, θα έχουμε δηλαδή να πούμε κάτι την επόμενη μέρα. Ένας πρώην πρωθυπουργός δεν μπαίνει στη λογική του να πάει να δει το κόμμα. Βέβαια δεν θα πάει να δει τη νομαρχιακή και βεβαίως θα δει κάποιους ανθρώπους από τη νομαρχιακή και ενδεχομένως και κάποιους φίλους του που δεν είναι στη νομαρχιακή. Αλλά στη λογική του να συγκληθεί νομαρχιακή επιτροπή, το να πάει σε τοπικές οργανώσεις, σε στενό κύκλο, δεν γίνεται ποτέ από έναν πρώην πρωθυπουργό».

ΕΚΛΟΓΕΣ

Ερωτηθείς τι γίνεται με τη ΝΟΔΕ και το ρυθμό λειτουργίας της, ο κ. Δράκος σημείωσε πως «είμαστε έτοιμοι, η λογική μας είναι ξεκαθαρισμένη. Όσο πιο γρήγορα και όσο κόστος έχει το να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, το κόστος αυτό είναι πολύ λιγότερο από την παραμονή αυτών των ανθρώπων στη διακυβέρνηση της χώρας. Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να πάμε σε εκλογές για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.