Οκτώ διαγώνιες θέσεις στάθμευσης επί της οδού Μητροπολίτου Χρυσοστόμου  με στέγαστρο σχεδιάζει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Οκτώ διαγώνιες θέσεις στάθμευσης επί της οδού Μητροπολίτου Χρυσοστόμου  με στέγαστρο σχεδιάζει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας όπως το επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο πρόεδρός του κ. Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης.

Στις δηλώσεις του αναλυτικά ο κ. Τσεντεμεΐδης σημείωσε πως «αυτά είναι τα σχέδια για το 2017 για να μπορέσουμε να αλλάξουμε λίγο και την εικόνα που υπάρχει εκεί. Δεν σταματάμε με το που βάλαμε κάποιο άτομο για τη στάθμευση των λεωφορείων, εμείς προτείναμε εδώ και καιρό αυτή τη λύση. Από κει και πέρα πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί και ο Δήμος Καβάλας, όπως μέχρι τώρα με την καλή συνεργασία που έχουμε για να λυθεί και αυτό το πρόβλημα της πόλης. Από κει και πέρα σήμερα που μιλάμε υπάρχει ένα άτομο το οποίο έχει λύσει σχεδόν το πρόβλημα στο θέμα στάθμευσης, με αυτό το μπάχαλο που υπήρχε τα τελευταία χρόνια. Από κει και πέρα η λύση που προτείνουμε πιστεύω θα δίνει τη δυνατότητα όχι τόσο πολύ σε σταθμευμένα λεωφορεία στον απέναντι χώρο από το ΚΤΕΛ αλλά και στο θέμα λειτουργίας, θα γίνει ένα σκέπαστρο ούτως ώστε όταν επιβιβάζεται και αποβιβάζεται ο επιβάτης σε δύσκολες καιρικές συνθήκες ούτε να βρέχεται δηλαδή να υπάρχει μια κάλυψη σχεδόν μέχρι τη μέση του λεωφορείου με τη λύση που προτείνουμε. Από κει και πέρα εδώ είμαστε θα το συζητήσουμε. Θα έρθουμε σε επαφή με τη δήμαρχο, δεν μπορούμε μόνοι μας να το προχωρήσουμε. Όταν λέμε στέγαστρο δεν θα είναι καλυμμένο όλο το λεωφορείο, θα υπάρχει ένα στέγαστρο το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα να είναι μέχρι τη μέση του λεωφορείου, δηλαδή θα καλύπτεται η μπροστινή πόρτα και ένας χώρος αποσκευών, για να μπορεί να γίνεται επιβίβαση σωστά σε περίπτωση βροχής και να περιμένει ο επιβάτης το καλοκαίρι κάτω από το στέγαστρο κι όχι στον ήλιο. Αυτές είναι οι σκέψεις και πιστεύω ότι θα είναι μια λύση που θα φέρει αποτέλεσμα».

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Όπως διευκρίνισε δε, «καθημερινά υπάρχει έξω ένας υπάλληλος του ΚΤΕΛ που είναι μόνο και μόνο για τη στάθμευση των οχημάτων και γενικά για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Να τους ενημερώνει για τα δρομολόγια, να μπορέσει να βοηθάει. Μας έχει λύσει τα χέρια, είναι ένα μέτρο το οποίο έφερε αποτέλεσμα από την πρώτη στιγμή».

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ

Αναφερόμενος στον απολογισμό του 2016, ο κ. Τσεντεμεΐδης σημείωσε πως «πάντα πρέπει να βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας, η προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να λέμε το τι γίνεται γύρω μας. Από κει και πέρα πρέπει να συγκρίνουμε και να λέμε αυτό που πρέπει να πούμε. Βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας, τα λέω συνέχεια, δεν υπάρχει βιομηχανία, δεν υπάρχει οικοδομή, δεν υπάρχει βιοτεχνία, τι υπάρχει που να λειτουργεί; Όλα είναι τελειωμένα. Για αυτό και μόνο το λόγο λέω ότι και πάλι είμαστε καλά. Το Υπεραστικό πληρώνει στην ώρα του και μακάρι να συνεχίσει έτσι, χωρίς να έχει πάρει μαθητικά ακόμα. για αυτό τολμώ και το πω ότι φυσικά και πρέπει να είμαι ικανοποιημένος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *