Οι  “Band Fatale” στο  Παλλάδιο

Το Σάββατο  18 Μαρτίου στις 10:00μμ, στο Παλλάδιο θα εμφανιστεί  το συγκρότημα “Band Fatale”,

Οι Band Fatale μας έρχονται από τον Βόλο να μας χορέψουνε στους ρυθμούς της Reggae Ska Rock με το ενδιαφέρον σχήμα τους!

Οι Band Fatale είναι :

Μάκης Σύψας: κρουστά,φωνητικά,χορός

Γιάννης Τσούκας:μπαγλαμάς,φωνή

Γιάννης Μπαλτής:μπάσο

Νίκος Σιτοκωνσταντίνου:όμποε,σαξόφωνο

Χρήστος Σιτοκωνσταντίνου:ντραμς,κρουστά

Δημήτρης Μαρκίδης:ηλεκτρική κιθάρα

Βαγγέλης Φωτιάδης: κιθάρα,μελόντικα,φωνή

Γιώργος Αγγελάκης: τρομπόνι

ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ

Ήταν μια παρέα σε ένα λύκειο σε έναν προηγούμενο αιώνα που είχε σχηματίσει για λόγους καλλιτεχνικούς μα ίσως περισσότερο”ερωτοπαγιδευτικούς” τους Fac Andante, μία μπάντα που – όπως έλεγε και το όνομά της- ήθελε να τα κάνει όλα αργά,για να τα απολαμβάνει και να τα ευχαριστιέται. Πιστά λοιπόν σε αυτή τη θεωρία, δύο μέλη της παρέας ίδρυσαν τους Band Fatale, που για μερικά χρόνια περιοδεύαν στα liveάδικα της Θεσ/νίκης (Cafe Americain,Funkey,Παπαγάλος κ.ά), ώσπου πέρασε ο καιρός και το 2010 άρχισε η παρέα να ενώνεται – πάντα με αργούς ρυθμούς σε αντίθεση με την playlist που κινείται ανάμεσα στο allegro και το presto- και να γίνεται ακόμα μεγαλύτερη μέχρι να φτάσει τη σημερινή της μορφή: ένα μουσικό ύφος reggae,ska,rock με συνύπαρξη πάνω στη σκηνή μπαγλαμά,σαξοφώνου,όμποε,τρομπονιού,djembe και ηλεκτρικού ήχου, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον ηχόχρωμα.Μην αναφέρουμε την έντονα χορευτική διάθεση..

Η μπάντα από τότε έχει παίξει σε διάφορες μουσικές σκηνές στο Βόλο,τη Θεσ/νίκη, την Αθήνα και άλλες πόλεις,ενώ έχει συμμετάσχει σε μερικά από τα σημαντικότερα φεστιβάλ μουσικής ( River Party στο Νεστόριο Καστοριάς,Φεστιβάλ Ήχοι του Δάσους,Ark Festival,Volume Festival,Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής, Los Almiros Fest,Φεστιβάλ Άμεσης Δημοκρατίας,Φεστιβάλ Αναιρέσεων) όπου είχε την ευκαιρία να μοιραστεί τη σκηνή με σημαντικούς Έλληνες και όχι μόνο καλλιτέχνες (Γ. Αγγελάκα, Γ. Χαρούλη, Imam Baildi, Maraveyas Illegal, Locomondo, Dub Pistols, Παύλο Παυλίδη & the B-Movies,Tsopana Rave, Δ. Πουλικάκο, Λ. Μπαλάφα, Σπ. Γραμμένο,Baildsa,Κακό Συναπάντημα,Vodka Juniors,Wedding Singers,Koza Mostra,The Speakeasies Swing Band).

To Νoέμβριο του 2013 κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητη παραγωγή το πρώτο τους cd “Μοιραία Συνάντηση”.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση