ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ στον τελικό του Μπάσκετ Νεανίδων ΑΜΘ

Η ομάδα μπάσκετ Νεανίδων των ΠΑΝΘΗΡΩΝ, μετά από δύο νίκες στους ημιτελικούς αγώνες με τους ΤΙΤΑΝΕΣ Δράμας (58-39 στη Δράμα και 54-42 στην Καβάλα) προκρίθηκε στον Τελικό του Πρωταθλήματος Νεανίδων που διοργανώνει η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (ΕΚΑΣΑΜΑΘ).

«Θέλουμε να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια πρώτα απ’ όλα στις αθλήτριές μας που καταφέρνουν σε μία δύσκολη εποχή να συνδυάζουν με επιτυχία τα μαθήματά τους με τον αθλητισμό, και στον προπονητή της ομάδας Ανδρέα Δημητριάδη για τη συστηματική και επίμονη δουλειά του. Θερμά συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους γονείς που βρίσκονται πάντα δίπλα στα παιδιά τους, στους φίλους της ομάδας και στους χορηγούς μας που με την παρουσία τους προσφέρουν «οξυγόνο» στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Αυτό το Σάββατο (1/4/2017) θα είμαστε στην Κομοτηνή 5.00 μ.μ. στον τελικό με την ΑΣΠΙΔΑ Ξάνθης, περσινή Πρωταθλήτρια Νεανίδων, μία ομάδα που αξίζει τον σεβασμό όλων μας για τις επιτυχίες της. Η νικήτρια – πρωταθλήτρια ομάδα στην Αν. Μακεδονία – Θράκη θα συμμετέχει στους αγώνες μπαράζ που θα γίνουν την περίοδο 8 – 12 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι θα αναδείξουν μία ομάδα από τη Βόρεια Ελλάδα που θα προκριθεί στο Τελικό Πανελλήνιο Τουρνουά έξι ομάδων στις 19 – 23 Απριλίου.

Καλούμε όλους τους φίλους του Μπάσκετ να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας και οργανώνουμε εκδρομή το Σάββατο 1 Απριλίου στην Κομοτηνή, με αναχώρηση 2.30 μ.μ. από τον Δημοτικό Κήπο. Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στο τηλέφωνο 6986005948 και στο προφίλ του Συλλόγου μας στο FACEBOOK: The Panthers B.C.» όπως σημειώνει η Διοίκηση του συλλόγου.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *