Οι Πάνθηρες για την Α2 γυναικών μέσω αναδιάρθρωσης

Την οριστική διακοπή όλων των πρωταθλημάτων της ανακοίνωσε η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Αν. Μακεδονίας & Θράκης.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ., σε τηλεφωνική συνεδρίαση όλων των μελών του ,την Παρασκευή 08/05/2020, αποφάσισε την οριστική διακοπή όλων των Πρωταθλημάτων και Τουρνουά της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 της Ένωσής μας.

Το Δ.Σ. της Ένωσης , σε νέα συνεδρίασή του και μετά από τις αποφάσεις τόσο του Υφυπουργού Αθλητισμού , όσο και της Αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής για τον Covid 19 και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης , θα επιληφθεί για την τελική κατάταξη των ομάδων στα αντίστοιχα πρωταθλήματα”.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

Οι Πάνθηρες ήταν στην πρώτη θέση στο γυναικείο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ με προοπτική  να ανέβει στην Α2 κατηγορία μέσω των πλέι οφ ανόδου.

Δεν αποκλείεται  να αγωνιστεί  του χρόνου στην Α2 κατηγορία μέσω αναδιάρθρωσης. Αυτό θα γίνει αν αυξηθούν οι ομάδες. Οι Πάνθηρες σύμφωνα με τις εκτιμήσεις και θεωρητικά πάντοτε αν γινόταν  τα πλέι οφ ανόδου, είχαν πολλές πιθανότητες.

Το πιθανότερο είναι τη νέα αγωνιστική οι Πάνθηρες να παίξουν στην Α2. Άλλωστε και με βάση της αγωνιστικής εικόνας που έδειξαν στο πρωτάθλημα, νομίζουμε ότι το δικαιούνται.

Η Αγία Βαρβάρα στο ανδρικό της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ήταν στις θέσεις για τα πλέι οφ που οδηγούν στη Γ` Εθνική στον Β` όμιλο. Στην πρώτη θέση πριν τη διακοπή ήταν ο Αρίων Ξάνθης και στη δεύτερη  η Κομοτηνή . Η Αγία Βαρβάρα είχε 34 βαθμούς και ήταν στην 3η θέση. Δε θα γίνουν πλέι οφ.

Ο Αστέρας στο ανδρικό της ΕΚΑΣΑΜΑΘ επίσης ήταν στις θέσεις για τα πλέι οφ που οδηγούν στη Γ` Εθνική στον Α` όμιλο.  Εδώ στην πρώτη θέση και φαβορί για την άνοδο στη Γ` Εθνική ήταν ο ΚΑΟΔ που έτρεχε αήττητο σερί στο πρωτάθλημα για 20 και πλέον  αγωνιστικές.  Μετά τον ΚΑΟΔ στη 2η θέση ήταν ο ΓΣ Σέρρες.

Ο Ηρακλής Καβάλας δεν διεκδικούσε τετράδα, το ίδιο και ο ΑΟΚ.  Στην τετράδα ήταν ο Ορφέας Νέου Σκοπού. Δε θα γίνουν πλέι οφ.

ΜΠΑΡΑΖ

Φυσικά δεν αποκλείεται  όμως μπαράζ φυσικά σε ουδέτερο γήπεδο  ανάμεσα στον ΚΑΟΔ και στον Αρίωνα Ξάνθης για μια θέση στην Γ` Εθνική κατηγορία, τη σεζόν 2020-2021.  Στον ΚΑΟΔ αγωνίζεται ο «δικός» μας Σταύρος Κουμλέλης αλλά και οι πρώην του ΓΣΕ Χαρισμίδης, Αμπελακιώτης(αγωνίστηκε και σε άλλες ομάδες του νομού μας), Γαϊτανίδης, Καρατσομπάνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.