ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

Οι μεγάλες στιγμές του Συλλόγου ΠΝΟΗ

Η ΠΝΟΗ δηλώνει:

«Την Τετάρτη 24-1-2018 σύσσωμο το διοικητικό Συμβούλιο βρεθήκαμε στην εκδήλωση του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας!!! Ο λόγος; η ΠΝΟΗ τιμήθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο για την 17χρονη προσφορά της στα παιδιά και στις οικογένειές τους που ζουν στην πόλη μας και οι οποίες περνούν δύσκολα!!!

Η χαρά και η ηθική ικανοποίηση που νοιώθαμε ήταν πολύ μεγάλη για την αναγνώριση του έργου μας!!!! Με τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας εδώ και πολλά χρόνια έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία καλύπτοντας δύσκολες περιπτώσεις κυρίως με παιδιά !!!! τους ευχαριστούμε πολύ διότι όποτε χρειαστήκαμε την υποστήριξή τους , την βρήκαμε αμέριστη.

Ιδιαίτερη συγκίνηση μας έδωσε ο φίλος μας κ. Αλέξης Γούλας με την ανάγνωση του άρθρου του που δημοσιεύτηκε σε τοπική εφημερίδα και αναφερόταν στην 17χρονη προσφορά της ΠΝΟΗΣ στην τοπική κοινωνία και ιδίως με την τελευταία φράση του που καλεί τους πάντες: “ΤΗΝ ΠΝΟΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ”. Αλέξη σε ευχαριστούμε πολύ.

Παραλαμβάνοντας την τιμητική διάκριση η Πρόεδρος Κα Ιωάννα Χατζηβαρύτη περιστοιχισμένη από τα μέλη κ. Μάρκο Αποστολίδη, Αντιπρόεδρο, Κα Νίκη Ανέστη, Γεν. Γραμματέα, Κα Ελένη Ψυρούκη Ταμία και τα μέλη Κα Γεωργία Καραγιαννοπούλου και κ. Απόστολο Κάλφα ευχαρίστησε τον Πρόεδρο κ. Ξενοφώντα Κροκίδη και τα μέλη του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας για τη διάκριση , υποσχέθηκε ότι η ΠΝΟΗ θα συνεχίσει με όλες τις δυνάμεις της να φροντίζει τις ευάλωτες οικογένειες που έρχονται και ζητούν την υποστήριξή της και ζήτησε να συνεχιστεί αυτή η εξαιρετική συνεργασία και στο μέλλον.
Ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους Πρόεδρο, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, όλα τα μέλη του ενεργά και συνταξιούχους, να είναι γεροί και να συνεχίσουν μέσα από το λειτούργημά τους να δίνουν την πολυπόθητη ΥΓΕΙΑ σε εκείνους που την χρειάζονται.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *