ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

Οι καβαλιώτες της Θεσσαλονίκης βράβευσαν τους νέους φοιτητές

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Καβαλιωτών Θεσσαλονίκης “ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ” θέλοντας να τιμήσει τους νέους και τις νέες που κατάγονται από τον Νομό Καβάλας και επέτυχαν εφέτος την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια και στο ΑΤΕΙ στην Θεσσαλονίκη αλλά και να τους φέρει σε επαφή με τους Καβαλιώτες που ζουν στην Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε εκδήλωση βράβευσης των παιδιών αυτών.

Η εκδήλωση έγινε στις 27 Νοεμβρίου στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών (ΕΜΣ). Στο πλαίσιο της εκδήλωσης – βράβευσης  πραγματοποιήθηκε  και ομιλία από τον κ. Κωνσταντίνο  Π. Παπακοσμά  π. Αντιπεριφερειάρχη  Α.Μ.Θ. Ιστορικό – Ερευνητή με θέμα: “ΚΑΒΑΛΑ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ, ΜΕΛΛΟΝ”.

Στην αρχή της εκδήλωσης μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Παπαχριστόπουλος αλλά και ο υπεύθυνος νεολαίας τους συλλόγου Μανόλης Κούλας.

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο πρώην Υπουργός και Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Καλαντζής αλλά και ο σύμβουλος του προέδρου της Ν.Δ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Παρόντες ήταν ο Γιατρός Παναγιώτης Σελβιαρίδης Καθηγητής Νευροχειρουργικής Α.Π.Θ. Ο εκπρόσωπος του Παναγιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, του Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού , και πολλά μέλη του Συλλόγου. Οι βραβευθέντες φοιτητές πήραν και από ένα βιβλίο τοπικής ιστορίας ευγενική προσφορά του Δήμου Καβάλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *