«Οι επαγγελματίες διαμορφωτές της κοινής γνώμης  σε τροχιά επισκέψεων στο Δήμο Καβάλας» σημειώνει η Πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται πρόγραμμα υποδοχής από τον Δήμο Καβάλας και την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση «Δημωφέλεια» επαγγελματιών τουρισμού που θα μεταβούν στο Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων και στο Αρχαιολογικό Θέατρο Φιλίππων.  Όπως τόνισε η Πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασία Ιωσηφίδου  «Καταρχάς πρόκειται για ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα και στην ουσία προβλέπεται πράξη των όσων έχουμε κατά καιρούς δηλώσει. Καταρχάς αυτό που πρέπει να ειπωθεί είναι ότι στοχεύουμε στην επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν συν και την ανάδειξη θεματικών ενοτήτων στον τουρισμό. Η Καβάλα έχει τέτοια πατήματα και η Καβάλα έχει να παρουσιάσει παροχές στον ιαματικό, στον θρησκευτικό και στον γαστρονομικό τουρισμό.

Έτσι λοιπόν επικεντρωνόμαστε σε αυτές τις τρεις ενότητες διότι μέσα στον Απρίλιο θα γίνουν χρονικά με σειρά επισκέψεις διαμορφωτών κοινής γνώμης, δηλαδή δημοσιογράφων, μπλόγγερς, κλπ.

Έτσι λοιπόν μέσα στον Απρίλιο θα έχουμε επίσκεψη μπλόγγερ από την Ρωσία που ενδιαφέρεται για τον ιαματικό τουρισμό. Θα επισκεφθεί το πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων οπότε λογικά θα την συνοδέψουμε και στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Πρόσθεσε δε πως  «Επίσης θα έρθει και δημοσιογράφος από την Αθήνα, όταν μέσα Μαρτίου είχαμε μάλιστα καλέσει τους δημοσιογράφους στο Κουκάκι στην παρουσίαση της Καβαλιώτικης κουζίνας , και μια εξ αυτών είναι αυτή που θα έρθει κοντά μας για να δει ομορφιές της πόλης και εστιατόρια της περιοχής μας.

Θα δει και μικρότερα και μεγαλύτερα ξενοδοχεία, ακόμη και παραγωγικές μονάδες που έχουμε αποφασίσει να τις δείξουμε.

Αντίστοιχα μέσα στον Απρίλιο θα έχουμε επίσκεψη του μεγάλου τουριστικού γραφείου από το Ισραήλ. Να πούμε βέβαια εδώ ότι είναι στο κομμάτι στόχευσης νέων αγορών αυτή μας η κίνηση και το Ισραήλ είναι μια νέα αγορά. Για αυτό και τον Φεβρουάριο πήγαμε στην έκθεση στο Ισραήλ, όπως και στην Ρωσία που επισκεφθήκαμε και κερδίσαμε το ενδιαφέρον της μπλόγγερ. Ήδη έχουν γίνει κρατήσεις από πρακτορείο του Ισραήλ μια και υπάρχουν κάτοικοι εκεί που θέλουν να δουν τις ομορφιές της περιοχής μας».

ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Καταληκτικά ανέφερε ότι  «Αντίστοιχα μέσα στον Απρίλιο θα έχουμε επαφές με δύο καθηγητές της Γερμανίας οι οποίοι ήρθαν οι ίδιοι εδώ και θέλουν να έρθουν μαζί με σπουδαστές τους για να μελετήσουν τα ιστορικά μας μνημεία και να κάνουν μια εργασία με την ελληνογερμανική συνένωση. Ιστορικός και θρησκευτικός τουρισμός τους ενδιαφέρουν τα μέγιστα, μια και η Καβάλα ήταν η πρώτη περιοχή που επισκέφθηκε ο Απόστολος Παύλος. Ο μήνας Απρίλιος,  μήνας επίσκεψης διαμορφωτών της κοινής γνώμης, με Έλληνες, Ισραηλινούς και Ρώσους  στο δρόμο ενώ μέσα Μαΐου θα έρθουν άλλοι 12 δημοσιογράφοι από την Αθήνα για να δουν τις δικές μας ομορφιές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.