ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Οδηγίες της ΕΣΠΕΘΡΑΝΜΑΚ για τις διοργανώσεις beach volley νέων της Περιφέρειας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης έχει εκδώσει τις Προκηρύξεις των Πανελλήνιων Πρωταθλήματος Beach Volley 2018 για τις Κατηγορίες Παίδων- Κορασίδων Κ17 και Εφήβων- Νεανίδων Κ19. Από τα τουρνουά που θα διοργανωθούν, θα αναδειχθούν οι ομάδες που θα εκπροσωπήσουν την Ένωση Σωματείων Θράκης- Ανατολικής Μακεδονίας (ΕΣΠΕΘΡΑΝΜΑΚ) στο Τελικό τουρνουά του Πρωταθλήματος Beach Volley Παίδων- Κορασίδων Κ17 που θα διεξαχθεί το τριήμερο 27-29 Ιουλίου στην Κυανή Ακτή Πρέβεζας και στο Τελικό τουρνουά Εφήβων- Νεανίδων Κ19 που θα διεξαχθεί το τριήμερο 3-5 Αυγούστου στις Ράχες Φθιώτιδας.

Με την Ειδική Προκήρυξη της ΕΣΠΕΘΡΑΝΜΑΚ, που θα κοινοποιηθεί μόλις εγκριθεί από την ΕΟΠΕ, οι Τελικοί της Περιφέρειας προβλέπεται να γίνουν για την Κατηγορία Κ17 το διήμερο 14-15 Ιουλίου και για την Κατηγορία Κ19 το διήμερο 21-22 Ιουλίου. Αν υπάρχει ενδιαφέρον από σωματεία της Ένωσης, μόνα ή σε συνδυασμό με άλλο Φορέα (Τοπική Αυτοδιοίκηση, Ιδιώτης, Εταιρεία κλπ), για τη διοργάνωση τουρνουά Beach Volley, Juniors Regional, OPEN ή FINAL, πρέπει να το δηλώσει στην Ένωση το συντομότερο δυνατόν.

Υπενθυμίζεται ότι, για να αναγνωριστούν οι διοργανώσεις Regional σε οποιαδήποτε ηλικιακή κατηγορία, θα πρέπει να έχουν οπωσδήποτε επίσημους διαιτητές και φύλλο αγώνος και οι συμμετέχοντες αθλητές να είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Beach Volley της ΕΟΠΕ. Επίσης, εφόσον η διοργάνωση πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή συνδιοργανωτή Φορέα, αυτός θα πρέπει να είναι αναγνωρισμένος από την ΕΟΠΕ και η διοργάνωση να λάβει χώρα σε πιστοποιημένη εγκατάσταση που πληροί τις προδιαγραφές όπως περιλαμβάνονται στον Κανονισμό του αθλήματος (διαστάσεις 8Χ16 με ελάχιστο 2μ ελεύθερη ζώνη, άμμο 30εκ κλπ). Τέλος, θα πρέπει σε όλες τις διοργανώσεις να υπάρχει παρουσία γιατρού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *