Ξεκινούν στις 15 Ιουνίου τα θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας και για την Ακτή Μπάτης

Από 15-6-2017 θα ξεκινήσουν τα θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας ώστε να διευκολυνθεί το επιβατικό κοινό καθώς  θα υπάρξει σύνδεση και με την Πλαζ Μπάτης. Ήδη έχουν έρθει σε συνεννόηση και με τον επιχειρηματία της Πλαζ, τον κ. Μάκη Παπαδόπουλο, έτσι ώστε να μπει ένα εκδοτήριο εισιτηρίων στην είσοδο για το επιβατικό κοινό, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ κ. Μακρογιαννίδης Στράτος.

Συγκεκριμένα ο κ. Μακρογιαννίδης τόνισε πως «μπαίνουμε στη θερινή περίοδο όχι τώρα αλλά λίγο αργότερα. Έχουμε θερινή περίοδο και χειμερινή περίοδο. Τώρα που θα αλλάξει κι ο καιρός και θα πάει προς το καλύτερο και ζεστάνει και λίγο θα έχουμε τα θερινά δρομολόγια, οπότε θα πάρουμε και παράταση ωραρίου, δηλαδή από τις 10.15 που έχουμε το τελευταίο δρομολόγιο θα πάμε στις 10.30. Λίγο παρατείνουμε και το χρόνο των γραμμών».

ΚΙΝΗΣΗ

Ερωτηθείς ο κ. Μακρογιαννίδης πώς διαμορφώνεται αυτό το διάστημα η επιβατική κίνηση, σημείωσε πως «παντού συμβαίνει το ίδιο, με την κρίση ο κόσμος είναι λίγο συνεσταλμένος, δεν μπορεί να κυκλοφορεί, δεν υπάρχουν και οι βιοτεχνίες, οι βιομηχανίες, κάπου να πάνε για δουλειά και είναι μόνο οι συνταξιούχοι που κυκλοφορούν, κι αυτοί κατεβαίνουν για να πάρουν τη σύνταξή τους και να κάνουν τα ψώνια τους στην αγορά. Οι δημόσιοι υπάλληλοι που κατεβαίνουν στο κέντρο της πόλης, οι μαθητές κι οι φοιτητές, με αυτούς μετακινούμαστε. Είμαστε σε μια εποχή τη δυσκολότερη που έχει συμβεί στο Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας».

ΠΑΡΑΛΙΕΣ

Όσον αφορά τα δρομολόγια που θα ξεκινήσουν στις αρχές του καλοκαιριού για τις παραλίες, ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας σημείωσε πως «ερχόμαστε σε συνεννόηση με τον κ. Παπαδόπουλο από την Ακτή του Μπάτη για το πότε θα αρχίσουμε. Επίσης θα μεταφέρουμε κι ένα μηχάνημα εκεί για να μπορούν οι επιβάτες να εξυπηρετηθούν και να κόβουν εισιτήρια. Συνεννοούμαστε με την επιχείρηση εκεί και αρχίζουμε την αστική γραμμή που λέγεται Μπάτης και αρχίζει την καλοκαιρινή σεζόν και συγκεκριμένα στις 15 Ιουνίου. Μας διευκολύνει ο κ. Παπαδόπουλος να βάλουμε εκεί το μηχάνημα για να εξυπηρετούνται οι επιβάτες μας».

ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Για την οδό Βενιζέλου όπου πλέον δεν  δημιουργείται κανένα πρόβλημα με την κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων στο τμήμα που μονοδρομήθηκε, σημείωσε πως «κι εγώ που συζήτησα πριν λίγο καιρό με την κ. δήμαρχο και τη ρώτησα εάν την προβληματίσαμε έστω και στο ελάχιστο με τα λεωφορεία μας, είπε ότι καθόλου δεν την  ενοχλούμε. Γίνανε τα πράγματα όπως τα προείπαμε, τα δρομολόγια στη Βενιζέλου και νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πρόβλημα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση