Ξεκινάει σήμερα η Έκθεση ζωγραφικής Εικαστική Περιπλάνηση 2021 που διοργανώνει ο Όμιλος «Η Καβάλα μπροστά»

 

 

 

Ο Όμιλος Καβάλα Μπροστά θα εγκαινιάσει σήμερα μία έκθεση ζωγραφικής με 15 καλλιτέχνες στην Μεγάλη Λέσχη. Ο πρόεδρος του Ομίλου κ. Γιάννης Εριφυλλίδης σημείωσε πως θα τηρηθούν όλα τα μέτρα υγιεινής με ευλάβεια.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «την Τετάρτη (σ.σ. σήμερα) ξεκινάει η Έκθεση ζωγραφικής που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Όμιλος «Η Καβάλα μπροστά». Είναι η εικαστική περιπλάνηση 2021 που θα διαρκέσει από τις 6 έως τις 15 Οκτωβρίου. Φέτος θα είναι στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης , στο ανακαινισμένο κτήριο που έχει δοθεί σε χρήση. Φέτος θα είναι ανοιχτά και Σάββατο και Κυριακή. Το ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης είναι ανοιχτό και το Σαββατοκύριακο οπότε ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να έρθει στην έκθεση. Συμμετέχουν 15 Καβαλιώτες ζωγράφοι με έργα τους που δεν έχουν παρουσιαστεί στο παρελθόν στο κοινό της πόλης και πιστεύω ότι θα είναι μια πάρα πολύ όμορφη εκδήλωση.

Τα εγκαίνια είναι στις 7.30μμ (σ.σ ήμερα). Θα υπάρχει και ένα μουσικο-εικαστικό δρώμενο με τον συνθέτη Κρίστοφερ Μπάκα και τον ζωγράφο Λευτέρη Φασουλά. Ο Ηλίας Γεωργακόπουλος από το Κάψουλα cocktail bar θα φτιάξει ένα κοκτέιλ ειδικά για την εκδήλωση. Θα είναι μια όμορφη βραδιά σήμερα».

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Πρόσθεσε ότι «αυτήν την εκδήλωση τη θέλανε πολύ και οι καλλιτέχνες αλλά νομίζω ότι το ζητάει και ο κόσμος. Θα τηρηθούν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Μόνο μέχρι 10 άτομα θα μπορούν να βρίσκονται την ίδια στιγμή στο χώρο της έκθεσης. Μάσκες θα φοράμε βέβαια παντού, ακόμη και στον εξωτερικό χώρο αν υπάρξει συνωστισμός από ανθρώπους που θα περιμένουν. Πιστεύω θα πάνε όλα καλά, με πολύ μεγάλη προσοχή διοργανώνουμε αυτήν την εκδήλωση και σχεδιάζουμε ήδη τις επόμενες για την καινούργια σεζόν. Μία από αυτές πιστεύω ότι θα γίνει μέσα στο 2021, το Νοέμβριο ή αρχές Δεκεμβρίου και οι υπόλοιπες με το νέο έτος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση