Ξεκίνησε την λειτουργία του το Ιατρείο Ελέγχου του Καρκίνου του  Προστάτη στο Νοσοκομείο Καβάλας

Ξεκίνησε την Δευτέρα  την λειτουργία του το Ιατρείο Ελέγχου του Καρκίνου  του Προστάτη στο Νοσοκομείο Καβάλας. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου  κ. Αναστάσιος Καρασαββόγλου σημείωσε ότι κατέγραψαν τα στοιχεία και προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια για να βοηθήσουν τους ασθενείς.

Όπως τόνισε «Ξεκίνησε από 1η Οκτωβρίου η λειτουργία του Ιατρείου Ελέγχου του καρκίνου του προστάτη και ο κόσμος μπορεί να απευθύνεται στο γνωστό τηλεφωνικό νούμερο 2513 501700 προκειμένου να κλείνει ραντεβού για αυτό το ιατρείο. Το ιατρείο του καρκίνου του προστάτη! Ο γιατρός  κ.  Φιλιάδης έχει την ευθύνη για αυτό και θα μπορούν οι πολίτες και ασθενείς να προσέρχονται στο ιατρό, να τους βλέπει ο γιατρός, να κάνει τις διαγνώσεις του και να σχεδιάζει τις επόμενες ιατρικές  παρεμβάσεις που είναι αναγκαίες για να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα.

Νομίζω ότι πρόκειται για μια αναγκαία και σημαντική πρωτοβουλία και θεωρώ πως τα στοιχεία τεκμηριώνουν την ανάγκη να ιδρυθεί και να λειτουργήσει ένα τέτοιο ιατρείο και από αυτή την περίπτωση νομίζω ότι ανταποκρινόμαστε στην κάλυψη μιας πιεστικής ανάγκης, οπότε ανταποκρινόμαστε στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο καρκίνος του προστάτη είναι μια ασθένεια που πλήττει πολλούς και επειδή είχαμε τα στατιστικά στοιχεία για αυτό και αποφασίσαμε να προγραμματίσουμε και να προχωρήσουμε στην ίδρυση και λειτουργία του εν λόγω ιατρείου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.