Ξεκίνησε ο καθαρισμός των ακτών στο Δήμο Παγγαίου ενώ ήδη υπογράφηκαν συμβάσεις για δύο αναψυκτήρια στους Αμμολόφους

Ξεκίνησε ο καθαρισμός των ακτών στο Δήμο Παγγαίου ενώ ήδη υπογράφηκαν συμβάσεις για δύο αναψυκτήρια στους Αμμολόφους. Ο Αντιδήμαρχος Παγγαίου κ. Μποσμπότης ανέφερε ότι αυτό το διάστημα με ειδικό μηχάνημα γίνεται η σάρωση των ακτών για να παραδοθούν πεντακάθαρες στους λουόμενους.

Αναλυτικά στις δηλώσεις του ο κ. Μποσμπότης ανέφερε αρχικά για τα καφέ στους Αμμολόφους πως «έχει γίνει η δημοπράτηση και των εφτά θέσεων και ήδη είμαστε στη φάση της υπογραφής των συμβάσεων. Ήδη οι δύο επιχειρηματίες έχουν υπογράψει τις συμβάσεις και σιγά σιγά παίρνουν σειρά και οι υπόλοιποι για να υπογράψουν τις συμβάσεις και να μπορέσουν να κάνουν τις κατασκευές με βάση την άδεια που έχει βγει, να κάνουν τις νόμιμες κατασκευές που προβλέπονται στο συγκεκριμένο χώρο. Αυτοί που υπογράφουν καταβάλλουν προκαταβολικά και το ποσό των 23 χιλιάδων ευρώ που αφορά σε όλη τη χρονιά».

ΑΚΤΕΣ

Αναφορικά με τον καθαρισμό των ακτών του Δήμου Παγγαίου, ο κ. Μποσμπότης σημείωσε πως «πέρσι ήταν η πρώτη χρονιά μετά από πάρα πολλά χρόνια που καθαρίστηκαν οι ακτές του Δήμου Παγγαίου και φέτος συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο όπως και πέρσι με μηχανήματα βαθιάς σάρωσης τα οποία μπαίνουν πολύ βαθιά μέχρι μισό μέτρο κάτω και βγάζουν ότι υπάρχει στην άμμο, γιατί δεν έχει νόημα να λέμε μόνο ότι είμαστε τουριστικός δήμος εάν δεν προσέχουμε και το τουριστικό προϊόν μας που είναι οι παραλίες μας. Έτσι λοιπόν μετά από πολλά χρόνια για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά καθαρίζονται οι ακτές, ξεκίνησαν τα μηχανήματα από τις ακτές της Δημοτικής Ενότητας Ορφανού και σιγά σιγά θα έρθουν και προς τη Δημοτική Ενότητα Ελευθερών να πιάσουμε Ηρακλείτσα, Πέραμο για να καθαριστούν όλες τώρα που δεν άρχισε ο κόσμος να είναι πολύς στις παραλίες και είναι εύκολο να καθαριστούν τώρα. Όταν πλέον γεμίσουν οι παραλίες θα είναι πολύ δύσκολο».

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ

Αναφορικά με τη διοργάνωση Λευκή Νύχτα που προγραμματίζεται να γίνει στην Ελευθερούπολη την Παρασκευή 2 Ιουνίου, σημείωσε πως «οι προετοιμασίες συνεχίζονται. Μετά την επιτυχία της Λευκής Νύχτας της Καβάλας ελπίζουμε κι εμείς ότι στις 2 Ιουνίου θα έχουμε την τιμή να υποδεχτούμε πολλές χιλιάδες κόσμου από το νομό και από όμορους νομούς. Από τις 15 Μαΐου αρχίζουν τα μαγαζιά να έχουν μεγάλες εκπτώσεις, με αποκορύφωμα βέβαια την Παρασκευή 2 Ιουνίου, όπου θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα ως τις 12 τη νύχτα. Θα υπάρχουν πολλά χάπενινγκ, πάρα πολλές δραστηριότητες που θα προσελκύσουν μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, με αποκορύφωμα βέβαια τη συναυλία του συγκροτήματος των Ιμάμ Μπαϊλντί στις 10 το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Ελευθερούπολης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση