Ξεκίνησε η αποκατάσταση του οδοστρώματος στην Καβάλα

Ξεκίνησε η  αποκατάσταση του οδοστρώματος εντός του αστικού ιστού της πόλης της Καβάλας

Η αρχή έγινε με την οδό Αρτέμιδος, ενώ το προσεχές χρονικό διάστημα θα συνεχιστεί με αμείωτο ρυθμό στις οδούς Περικλέους, Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού, Τριπόλεως, 7ης Μεραρχίας και Αγίου Τρύφωνος από υπάρχουσες εργολαβίες. Έτοιμοι είναι και οι διαγωνισμοί του τρέχοντος έτους

Οι καθυστερήσεις δυστυχώς οφείλονται σε προβλήματα με κάποιους από τους προηγούμενους διαγωνισμούς  λόγω των περίπλοκων διαδικασιών, των ενστάσεων των διαγωνιζομένων, της έκπτωσης ενός αναδόχου, αλλά και λόγω της αλλαγής του νόμου περί μελετών και προμηθειών του δημοσίου που διαφοροποίησε όλες τις διαδικασίες στα μισά της προηγούμενης χρονιάς.

ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ

Έτσι ενώ στην δημοτική ενότητα Φιλίππων το έργο των ασφαλτοστρώσεων εκτελέστηκε κανονικά και στην ώρα του (σε κάθε κοινότητα αποκαταστάθηκε τουλάχιστον ένας δρόμος), δυστυχώς  για τους παραπάνω λόγους δεν στάθηκε δυνατόν να γίνει το ίδιο και για την πόλη της Καβάλας.

Σε κάθε περίπτωση τις επόμενες εβδομάδες θα αποκατασταθούν σημαντικά τμήματα των οδικών αρτηριών της πόλης, αλλάζοντας την εικόνα της και κάνοντας ασφαλέστερες τις συνθήκες οδήγησης. Παράλληλα οι βλάβες που προέκυψαν στο οδόστρωμα  από την σφοδρή χιονόπτωση και τις χαμηλές θερμοκρασίες του Ιανουαρίου, ιεραρχούνται και σταδιακά επιδιορθώνονται.

Στην ανακοίνωση του Δήμου Καβάλας τονίζεται ότι «Ζητούμε συγγνώμη από τους δημότες μας για την ταλαιπωρία, όμως ακόμη ένα πρόβλημα ετών οδεύει στην επίλυσή του».

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση