Κύριο άρθροΠαιδεία

Ξεκίνησαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις, χθες για τους μαθητές των ΕΠΑΛ και σήμερα για τα Γενικά Λύκεια Καβάλας, δηλώσεις Βαγενά

Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα ξεκίνησαν χθες οι πανελλαδικές εξετάσεις στην Καβάλας. Χθες ήταν τα ΕΠΑΛ και σήμερα τα ΓΕΛ. Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας κ. Απόστολος Βαγενάς εξήρε το έργο των εκπαιδευτικών που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους  για την διεξαγωγή τους.

Συγκεκριμένα είπε ότι «μέχρι στιγμής οι εξετάσεις πάνε καλά. Στα 8 χρόνια που είμαι στην Καβάλα, έχω την  χαρά και την τύχη να έχω εξαιρετικούς συνεργάτες στο γραφείο για το δύσκολο θέμα των εξετάσεων, αλλά έχω και εξαιρετικούς διευθυντές και εκπαιδευτικούς που είναι το Α και το Ω στη διενέργεια των Πανελλαδικών. Τα πράγματα πάνε καλά και δεν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα. Οι μαθητές έρχονται προετοιμασμένοι και όπως πρέπει, οι εκπαιδευτικοί κάνουν άψογα τη δουλειά τους και οι συνεργάτες μου στο γραφείο έχουν τη γενική εποπτεία.

Σήμερα (σ.σ. χθες) έχουμε τα ΕΠΑΛ, και αύριο (σ.σ. σήμερα) ξεκινούν τα Γενικά Λύκεια. Είναι όλοι έτοιμοι οπότε ελπίζουμε θα πάνε εξίσου καλά τα πράγματα.

Ως Καβάλα έχουμε κι έναν άλλον τύπο εξετάσεων, τα αγωνίσματα για τα ΤΕΦΑΑ που γίνονται μεταξύ 18 και 28 Ιουνίου. Υπάρχει σχετική ανακοίνωση. Θα έχουμε έναν ενδιαφέροντα Ιούνιο. Αυτή είναι η δουλειά μας και τη φέρνουμε εις πέρας κάθε χρόνο και είμαστε πολύ καλά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *