Κύριο άρθροΟικονομία

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την αποκατάσταση των φθορών στο Εκθεσιακό Κέντρο στη Νέα Καρβάλη

Μάκης Παπαδόπουλος
Χαράλαμπος Χρυσανίδης
Αλέξης Πολίτης Βίλλυ Κονδυλίδου
Κίμων Παπαδόπουλος Χρήστος Γάκης
Θόδωρος Μαρκόπουλος
Έφη Βαλίλα

Ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την αποκατάσταση των φθορών στο Εκθεσιακό Κέντρο στη Νέα Καρβάλη, όπως έκανε γνωστό ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ηλίας Καλανταρίδης.

Η προμήθεια των υλικών γίνεται με απευθείας αναθέσεις διότι σε διαφορετική περίπτωση οι διαδικασίες είναι ιδιαίτερα χρονοβόρες ενώ το Εκθεσιακό Κέντρο θα πρέπει να παραδοθεί το Επιμελητήριο το Σεπτέμβριο για την ετήσια Έκθεση του.

Συγκεκριμένα ο κ. Καλανταρίδης σημείωσε «όπως είχαμε πει παλαιότερα η υπηρεσία έκανε τη διαδικασία να βρει τον καταλληλότερο τρόπο με τον οποίο θα γίνει η αποκατάσταση. Καταλήξαμε λοιπόν, ήδη την προηγούμενη βδομάδα έγινε και μία συνάντηση με τον κ. Τσατσούλη όπου ενημερώθηκε και αυτός για το τι ακριβώς θα ακολουθήσει και πλέον ξεκινάμε την αποκατάσταση του χώρου, τόσο όσον αφορά το δάπεδο που θα γίνει πλήρης αλλαγή της μοκέτας, καθώς επίσης και τα πάνελ και τα αλουμινένια, οι προθήκες θα αλλαχτούν όσες έχουν καταστραφεί έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις, τα υδραυλικά, τα ηλεκτρολογικά. Οπουδήποτε παρουσιάστηκε πρόβλημα να αντιμετωπιστεί, ώστε να παραδοθεί το κτήριο εγκαίρως έτσι ώστε το Επιμελητήριο να διοργανώσει την έκθεση την οποία έχει στις αρχές Οκτωβρίου και να μην έχουμε απολύτως κανένα πρόβλημα να ανταποκριθούμε στην υποχρέωση την οποία έχουμε».

ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ

«Είδαμε ότι επειδή τα υλικά είναι διαφορετικών ειδών θα γίνει η αποκατάσταση με τη διαδικασία των αναθέσεων. Είδαμε ποιες εταιρίες μπορούν να μας παράσχουν τέτοιου είδους προμήθεια και τοποθέτηση και τελικά καταλήξαμε σε αυτήν τη μέθοδο έτσι ώστε να τελειώσουμε το συντομότερο δυνατόν και χωρίς προβλήματα» ξεκαθάρισε καταληκτικά ο κ. Καλανταρίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *