Κύριο άρθροΠολιτική

«Νομίζω ότι θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ πολύ γρήγορα σε κυβερνητική τροχιά», δήλωσε για τον νέο αρχηγό του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, η πρώην βουλευτής, Τάνια Ελευθεριάδου

Αλλαγή σελίδας στον ΣΥΡΙΖΑ με τον νέο πρόεδρο κ. Στέφανο Κασσελάκη. Σύμφωνα με την πρώην βουλευτή κ. Τάνια Ελευθεριάδου ο κ. Κασσελάκης χρειάζεται λίγο χρόνο για να συνταχθεί.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «έγινε αλλαγή σελίδας με σεβασμό πάντα στο παρελθόν. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα που έχει μια ιστορία, μια πορεία και τώρα έρχεται η ανασυγκρότηση, η αναδιοργάνωση και η βαθιά ανανέωση. Αυτό ζήτησε ο κόσμος, αυτό το μήνυμα πήραμε και αυτό θα κάνουμε.
Νομίζω ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, ο νέος μας πρόεδρος, γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει. Είναι αποφασισμένος να το πράξει, το έχει δείξει και θα προχωρήσουμε πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί από ποτέ».
ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ
Για την κριτική που ασκούν στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ότι «νομίζω πώς πρέπει να του δώσουμε τον χρόνο του. Να πάρει τις αποφάσεις του, να δει πώς θέλει να λειτουργήσει. Σίγουρα η κριτική που του γίνεται, άλλοτε είναι καλόπιστη και άλλοτε κακόπιστη. Οφείλεται σε προσωπικές πικρίες ή φιλοδοξίες. Νομίζω ότι ο κ. Κασσελάκης πήρε μια ισχυρή εντολή από τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ Κι αυτό είναι που έχει σημασία.
Από ‘κει και πέρα, θα κριθεί από αυτά που θα κάνει. Αλλά ας του δώσουμε λίγο χρόνο να δούμε τι θέλει να κάνει και πώς μπορεί να το κάνει. Προσωπικά του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και νομίζω ότι δεν θα απογοητευτεί κανείς. Ούτε αυτοί που τον ψήφισαν, ούτε αυτοί που στήριξαν κάποιους άλλους για τους δικούς τους λόγους κι αυτήν τη στιγμή νοιώθουν ότι δεν τους αρέσει η δική τους άποψη.
Πρέπει να του δώσουμε μια ευκαιρία. Μέχρι τώρα έχει δείξει ότι έχει σχέδιο και νομίζω ότι θα οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ πολύ γρήγορα σε κυβερνητική τροχιά. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο βασικός πόλος της κεντροαριστεράς και το μοναδικό κόμμα που μπορεί να σταθεί απέναντι στη νεοφιλελεύθερη πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, μπορεί να ενώσει τον κεντροαριστερό χώρο και φυσικά να πάρει την εξουσία. Είμαι πολύ αισιόδοξη για το μέλλον όχι μόνο για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για την ίδια την κοινωνία».