ΕργασίαΚύριο άρθρο

 «Νέο δικαστικό έτος αλλά νέας μορφής αγώνες» εξαγγέλλει ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθανάσιος Αθανασίου

Μάκης Παπαδόπουλος
Χαράλαμπος Χρυσανίδης
Αλέξης Πολίτης Βίλλυ Κονδυλίδου
Κίμων Παπαδόπουλος Χρήστος Γάκης
Θόδωρος Μαρκόπουλος
Έφη Βαλίλα

Την Τρίτη είχαμε τον αγιασμό για τους Δικηγόρους και της Καβάλας που επέστρεψαν στα καθήκοντα τους μετά από πολύμηνη αποχή τους.. Σχετικές δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Αθανάσιος Αθανασίου.

Ο κ. Αθανασίου συγκεκριμένα δήλωσε ότι  «Έχουμε νέο δικαστικό έτος αλλά και την αναστολή των κινητοποιήσεων με την μορφή της αποχής ενώ πηγαίνουμε σε εξέταση νέων μορφών κινητοποιήσεων. Η αποχή στο νομό Καβάλας, και πιο συγκεκριμένα για το ασφαλιστικό ο σύλλογος απέχει από 11  Ιανουαρίου  έως τις 15 Σεπτεμβρίου ενώ για το κώδικα πολιτικής δικονομίας είχαμε αποχή από  το Δεκέμβριο του 2015.

Για αυτό και επανερχόμαστε ενώ όλοι οι δικηγόροι της Καβάλας φυσικά και της Ελλάδας όλο αυτό το διάστημα μάτωσαν. Άχαρο να απέχεις από τη δουλειά σου, από το επάγγελμα σου, από την επιστήμη σου, να είναι μακριά από τη δυνατότητα βιοπορισμού για 9 μήνες.

Και είναι απόλυτα δικαιολογημένα τα συναισθήματα που διακατέχουν τους συναδέλφους που αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στις δικαστικές αίθουσες αλλά να μην σταματήσουμε τις αντιδράσεις μας μια και ο ασφαλιστικός νόμος αγγίζει άπαντες, δικηγόρους, μηχανικούς και κτηνοτρόφους.

Εμείς λοιπόν θα φθάσουμε μέχρι και τα δικαστήρια και θα προσφύγουμε στα ανώτατα δικαστήρια όταν θα αρχίσουν να εκδίδονται πράξεις ατομικές στην εφαρμογή αυτού του νόμου.

Το νέο δικαστικό έτος στην Καβάλα θέλω να πιστεύω ότι ξεκινούμε με αισιοδοξία και με πείσμα για κάτι καλύτερο έστω και αν μιλάμε σε μια δύσκολη για όλους συγκυρία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *