Νέος πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας ο Γιώργος Πριονίδης

 

Με 20 ψήφους στα 20 σωματεία ο Γιώργος Πριονίδης εκλέχθηκε νέος πρόεδρος της ΕΠΣΚ. Η γενική συνέλευση ολοκληρώθηκε στο ξενοδοχείο Lucy και εκλέχθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο οι ακόλουθοι: Μ. Παπαδοπουλος 16, Σ. Τσάμαρης 14, Δ. Ρουμελιώτης 13, Σ. Αδαμαντίου 12, Δ. Αμπατζής 12, Α. Ζιρτιλίδης 12, Σ. Σαλπιγκτής 12, Μ. Τσίλογλου 12, Σ. Πετσινάκης 11 και Τζήκος Νεκτάριος 11. Αναπληρωματικοί οι Αποστολακάκης, Ανανιάδης και Τάσος Παπαδόπουλος, Χρήστος Μποσμπότης, Τάσος Στεφανίδης.

ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας γίνεται γνωστή η διάθεση προς όλα τα σωματεία των αιτήσεων μεταβολών ποδοσφαιριστών της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2021-2022.  Τα ενδιαφερόμενα σωματεία μπορούν να παραλαμβάνουν τις αιτήσεις από τα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας στις ώρες λειτουργίας αυτών, προκειμένου να πραγματοποιούν οποιαδήποτε μεταβολή ποδοσφαιριστή.

Λόγω των συνθηκών και των δυσκολιών που έχει προξενήσει η πανδημία σε όλα τα σωματεία και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, με απόφαση της η ΕΠΣ Καβάλας προέβη στην μείωση του κόστους του κάθε εντύπου, ορίζοντας την τιμή του για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν στα δύο (2) ευρώ/έντυπο.

Τα έντυπα, κατά τη φετινή σεζόν, χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:

1.Μεταβολών Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

2.Για εγχώριες κινήσεις αλλοδαπών ποδοσφαιριστών.

3.Για διεθνείς κινήσεις Ελλήνων και αλλοδαπών ποδοσφαιριστών.

Επίσης, γίνεται γνωστό σε όλα τα σωματεία ότι, σύμφωνα με τον νέο Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, από την 1/7/2021 όλα τα Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας (Δ.Α.Ι.) ερασιτεχνών, είτε ΠΑΕ είτε σωματείων, θα είναι ορισμένου χρόνου με ελάχιστη διάρκεια το ένα (1) έτος και μέγιστη τα πέντε (5) έτη. Κατ’ εξαίρεση, αποκλειστικά και μόνο η πρώτη εγγραφή ανηλίκων ποδοσφαιριστών, θα δύναται να είναι ορισμένου χρόνου με ελάχιστη διάρκεια το ένα (1) έτος και μέγιστη τα επτά (7) έτη.

Με βάση τη συγκεκριμένη διάταξη, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έκανε γνωστά τα παράβολα των μεταβολών όλων των ποδοσφαιριστών για τη σεζόν 2021-2022. Μπορείτε να τα δείτε στο παρακάτω επισυναπτόμενο έγγραφο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση