Νέα παράταση δόθηκε στο έργο ανάπλασης- ανακαίνισης του κτιρίου της πρώην Μεγάλης Λέσχης Καβάλας

Το θέμα του έργου της ανάπλασης ανακαίνισης του κτιρίου της πρώην Μεγάλης Λέσχης Καβάλας έχει περάσει μέσα από 1000 κύματα κυριολεκτικά. Η ολοκλήρωση των εργασιών έχει πάρει πολλές παρατάσεις από τον Δήμο Καβάλας. Το θέμα μίας ακόμη νέας παράτασης συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο καβάλας το βράδυ της Πέμπτης και σχετικές δηλώσεις έκανε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ηλίας Καλανταρίδης.

Συγκεκριμένα είπε ότι «το νομοθετικό πλαίσιο που υπάρχει με τα έργα είναι πραγματικά δαιδαλώδες και υπέρ των εργολάβων. Όπως μας εξήγησε η Αντιδήμαρχος Τεχνικών κα Δρακονάκη, ουσιαστικά μπορούν να υπάρχουν ταυτόχρονα διαδικασίες όπως να ξεκινάει η διαδικασία για να κηρυχθεί κάποιος έκπτωτος και ταυτόχρονα δικαιούται να ζητήσει και παράταση. Κάπως έτσι το κατάλαβα. Οπότε από τη στιγμή που στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει ήδη έχει δείξει ότι προχωράει το έργο, τόσο το τεχνικό συμβούλιο ενέκρινε την παράταση και ουσιαστικά και ο Δήμος  Καβάλας δεν μπορούσε να κάνει τίποτε άλλο παρά να την εγκρίνει.

Η παράταση είναι μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και εκεί υπήρξε μία ερώτηση αν η κα Δρακονάκη μπορεί να πει στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι μέχρι τότε θα είναι όλα τελειωμένα. Και όπως είναι φυσικό, η κα Δρακονάκη είπε ότι δεν είναι δυνατόν να κάνει μία τέτοια πρόβλεψη, δεν μπορεί να εγγυηθεί κάτι τέτοιο. Αυτό το οποίο ουσιαστικά γίνεται είναι ένα παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι. Ο Δήμος Καβάλας  με τις υπηρεσίες του χρησιμοποιεί όλα αυτά τα όπλα που έχει στη διάθεσή του για να πιέζει από τη μία πλευρά τον εργολάβο έτσι ώστε σιγά- σιγά να προχωράει. Και η αλήθεια είναι ότι είμαστε ουσιαστικά στα τελευταία κομμάτια. Έστω αργά- αργά το έργο, έχω την αίσθηση ότι ολοκληρώνεται».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.