ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

Με 40 συναυλίες μεγάλων ονομάτων μέσα στο καλοκαίρι και κόσμο από Θεσσαλονίκη ως Αλεξανδρούπολη, το Ακόντισμα ήταν φέτος ένα περιφερειακό κέντρο πολιτισμού

Ολοκληρώνονται οι συναυλίες απόψε στο Ακόντισμα στην Νέα Καρβάλη όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Στέγης Πολιτισμού Νέας Καρβάλης κ. Καπλάνης Ιωσηφίδης.

Πιο συγκεκριμένα είπε ότι «φέτος το καλοκαίρι έγιναν περίπου 40 συναυλίες και μένει ο Γιάννης Χαρούλης  ενώ δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την Έλενα Παπαρίζου που πήγε από αναβολή σε αναβολή. Για τα εισιτήρια –κάποιοι έχουν ήδη προμηθευτεί- το θέμα είναι ανοιχτό, αφού μπορεί από μέρα σε μέρα μπορεί να βγει ανακοίνωση. Σε περίπτωση ακύρωσης, τα εισιτήρια θα επιστραφούν πίσω».

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Πρόσθεσε ότι «για τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται στο Ακόντισμα. Αγγελάκας, Πυξ Λαξ, Μαραβέγιας, Παπακωνσταντίνου, Locomondo, Ορφέας Περίδης, Καίτη Γαρμπή, Μποφίλιου, Μίλτος Πασχαλίδης, Μπίγαλη,ς Χατζηγιάννης, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Παύλος Παυλίδης, Κότσιρας, Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα, Ρόκκος, Πάριος, Γιοκαρίνης, Παπαδόπουλος, Ζιώγαλας Μηλιώκας, Μελίνα Ασλανίδου, Βασίλης Καρράς, Χαρούλης, τα τρία φεστιβάλ που έγιναν, όπως και το Ήλιος και Πέτρα, φιλοξενήθηκαν μεταξύ άλλων στο Ακόντισμα και τουλάχιστον 70 χιλιάδες κόσμος πέρασε από εκεί για τις εκδηλώσει αυτές. Οι περισσότεροι πήγαν στον Παπακωνσταντίνου, μετά στη Νατάσσα Θεοδωρίδου, στον Πάριο και τον Καρρά.

Το πιο σημαντικό πέρα από τη διενέργεια αυτών των εκδηλώσεων, είναι ότι γίνεται η Νέα Καρβάλη ένα περιφερειακό κέντρο πολιτισμού. Ήρθε κόσμος από τη Θεσσαλονίκη και τη Κοζάνη ως την Αλεξανδρούπολη γι’ αυτές τις παραστάσεις. Αυτό είναι μια μεγάλη επιτυχία κι αναδεικνύει τις δυνατότητες και τη ελκυστικότητα του Ακοντίσματος που παρέχει κάθε είδους διευκόλυνση. Οι καλλιτέχνες γεύονται τις δυνατότητες του Ακοντίσματος στο σύνολό τους. Όλοι σχεδόν οι καλλιτέχνες και οι ορχήστρες τους διανυκτέρευσαν εκεί αφού είναι ένας ενιαίος χώρος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *