Με 19 αστυνομικούς ενισχύεται το Διεθνές Αεροδρόμιο Καβάλας για την τουριστική περίοδο, με την πρώτη ομάδα να αναλαμβάνει από τον Απρίλιο

Με 19 αστυνομικούς ενισχύεται το Διεθνές Αεροδρόμιο Καβάλας για την τουριστική περίοδο, με την πρώτη ομάδα να αναλαμβάνει από τον Απρίλιο και θα παραμείνουν μέχρι το τέλος του Καλοκαιριού. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αστυνομικών Υπαλλήλων Καβάλας κ. Νίκος Ίμβρος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την όλη εξέλιξη, σημειώνοντας πως «την τουριστική περίοδο τα αεροδρόμια της χώρας παρουσιάζουν αυξημένη τουριστική κίνηση, αλλά και μετά το Πάσχα και τα νησιά με ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση το καλοκαίρι λόγω τουρισμού, ενισχύονται με αποσπάσεις, με κάποιον αριθμό συναδέλφων και δοκίμων, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος βγήκε η διαταγή και για το αεροδρόμιο της Καβάλας, όπου θα ενισχυθούμε με συνολικά 19 άτομα. Είναι 10 δόκιμοι που θα έρθουν 1η Ιουνίου και 9 μόνιμοι συνάδελφοι οι οποίοι θα έρθουν τη δεύτερη βδομάδα του Απριλίου και θα μείνουν μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού, βοηθώντας έτσι την αντιμετώπιση της αυξημένης κίνησης του αεροδρομίου μας. Όπου σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία προβλέπεται και φέτος τουλάχιστον 15% με 20% παραπάνω κίνηση λόγω πτήσεων τσάρτερ και νέων γραμμών».

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ

Συμπλήρωσε δε πως «ο αριθμός είναι περίπου ο ίδιος σε σχέση με πέρσι, είναι αυξημένος κατά δύο άτομα, είναι πολύ καλός. Θα καλύψει σίγουρα τις ανάγκες του αεροδρομίου. Επίσης έχουμε και την εκκρεμότητα της Fraport που αναλαμβάνει σε λίγο καιρό το αεροδρόμιο, όπου εκεί υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις με τις υπηρεσίες Security που θα αναλάβουν και αυτές κάποια πόστα, άρα πιστεύω ότι αυτός ο αριθμός καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του αεροδρομίου. Απομένει και η διαταγή μετά το Πάσχα και για το νησί της Θάσου, υπολογίζω γύρω στα μέσα Μαΐου, για την ενίσχυσή του, όπου ξεκίνησε από πέρσι και αυτή για να αντιμετωπίσουμε κι εκεί το πρόβλημα που παρουσιάζεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και να είμαστε από άποψη αστυνομικής δύναμης αρκετοί, προκειμένου να φέρουμε σε πέρας και αυτό το καλοκαίρι αυτό το πρόβλημα που υπάρχει σε περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος» τόνισε καταληκτικά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση