ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Με 10 εκ. ευρώ θα ενίσχυσει το Αεροδρόμιο Καβάλας η Fraport!

H Fraport Greece διοργάνωσε χθες ανοιχτή εκδήλωσή στις 3.30 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Καβάλας με αντικείμενο την παρουσίαση των σχεδίων σχετικά με την ανάπτυξη και αναβάθμιση του αεροδρομίου Καβάλας «Μέγας Αλέξανδρος».

Όπως τόνισε αρχικά ο Διευθύνων Σύμβουλος  της εταιρείας Αλεξάντερ Τσίνελ  ήταν πολύ χαρούμενος που βρέθηκε σε αυτή την εκδήλωση και στην Καβάλα που είναι ένας πολύ όμορφος προορισμός και αποτελεί ένα σταυροδρόμι πολλών  πολιτισμών και αποτελεί την πύλη σε έναν προορισμό θερινών διακοπών στην Ελλάδα. Πρόσθεσε δε πως «παρουσιάσαμε  τα σχέδια ανάπτυξης του αεροδρομίου καθώς θα επεκτείνουμε κατά 2.000 τετραγωνικά μέτρα το αεροδρόμιο και θα επενδύσουμε  10 εκ. ευρώ σε αυτό για έργα επέκτασης του αλλά και άλλα σχετικά με τη ανάπτυξη του και μέχρι το 2019 θα έχουμε  ένα αεροδρόμιο το οποίο θα μπορεί να υποδεχθεί τον μεγάλο αριθμό τουριστών που αναμένεται έως τότε»..  Πρόσθεσε δε πως είναι πολύ χαρούμενοι που το Αεροδρόμιο Καβάλας κατάφερε να εξυπηρετήσει όλες τις πτύσεις του αεροδρομίου Θεσσαλονίκης που δεν εκτελέστηκαν λόγω ομίχλης. «Περιμένουμε ότι τον Χειμώνα θα υπάρχει 4 φορές μεγαλύτερη επιβατική κυκλοφορία σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και είμαι χαρούμενος  διότι τα έργα τα οποία προτείνουμε υποστηρίζονται από την  κοινωνία και από τον αρμόδιο δήμαρχο Νέστου κ. Τσομπανόπουλο» σημείωσε καταληκτικά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Φυσικά κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε αναλυτικά το master plan της εταιρεία για τη αναβάθμιση του Αεροδρόμιου και λύθηκαν και οι πλέον σοβαρές απορίες..

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Τσατσούλης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *