Με όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας πραγματοποιούνται οι Πανελλαδικές εξετάσεις

Ξεκίνησαν τη Δευτέρα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις με το μάθημα της Έκθεσης όπου δεν σημειώθηκε κανέναν πρόβλημα. Σύμφωνα με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας κ. Απόστολο Βαγενά δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα ενώ τα μέτρα για τον κορωνοϊό τηρούνται με θρησκευτική ευλάβεια.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «τα πράγματα πάνε πολύ καλά. Οι μαθητές έγραψαν τη δεύτερη μέρα τη νεοελληνική γλώσσα στα ΕΠΑΛ. Επισκέφθηκα το πρωί το 1ο ΕΠΑΛ. Υπάρχουν ελάχιστες απώλειες κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τα θέματα ήταν βατά, οπότε τα παιδιά θα γράψουν με την ησυχία τους, να αναπτύξουν τις ιδέες και τις απόψεις του. Όλα θα πάνε καλά.

Αυτά τα θέματα αφορούν όλους, είναι εξίσου εύκολα ή δύσκολα για όλους. Και να πέσουν οι βάσεις, θα πέσουν για όλους. Μέχρι στιγμής τα θέματα είναι βατά, κατανοητά, οπότε δεν βλέπω το λόγο να υπάρχει ανησυχία».

ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Στη συνέχεια είπε ότι «τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας που υπέδειξαν στο υπουργείο οι ειδικοί. Δεν κάνουμε του κεφαλιού μας. Τα μέτρα τηρούνται με θρησκευτική ευλάβεια. Οι μαθητές είναι πολύ λίγοι, 9-10 σε κάθε τάξη, με ανοιχτά παράθυρα, με φυσικό αερισμό και σε αίθουσες στη συντριπτική τους πλειοψηφία διαμπερείς. Υπάρχει καλός εξαερισμός, υπάρχουν οι μάσκες που φοράνε οι εκπαιδευτικοί επιτηρητές, υπάρχουν αντισηπτικά, όλα όσα προβλέπονται τα έχουμε φροντίσει. Το κλίμα είναι καλό. Τα παιδιά μας πάνε καλά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.