Με τον καλύτερο τρόπο πραγματοποιήθηκε  η Γενική Συνέλευση της Θρακικής Εστίας Καβάλας

Με τον καλύτερο τρόπο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η Γενική Συνέλευση και η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας της Θρακικής Εστίας Καβάλας. Ο πρόεδρός της κ. Νίκος Τσουμπάκης εξέφρασε σε δηλώσεις του την ικανοποίηση του για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ο κ. Τσουμπάκης σημείωσε πως «την Κυριακή η Θρακική Εστία διοργάνωσε την τακτική της Γενική Συνέλευση και στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης πραγματοποίησε και την κοπή της βασιλόπιτας. Έγινε ο διοικητικός απολογισμός πεπραγμένων για το 2016, ο οικονομικός μας απολογισμός και υπήρξε κι ένας προγραμματισμός δράσεων για το 2017 και προϋπολογισμός όλων αυτών των δραστηριοτήτων, έτσι ώστε να ξέρουμε και πού βαδίζουμε κατά κάποιον τρόπο. Από κει και μετά έγινε συζήτηση και διάλογος και μετά περάσαμε όμορφα όλα τα μέλη μας στην αίθουσα της Θρακικής Εστίας Καβάλας όπου πραγματοποιήθηκε η σχετική εκδήλωση».

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ

Συμπλήρωσε πως «τώρα προγραμματίζουμε κάποια πράγματα για το 2017. Τα πιο άμεσα ουσιαστικά είναι ο χορός μας, που είναι ένα θρακιώτικο αποκριάτικο γλέντι το οποίο γίνεται με τη συμμετοχή της Εβρίτικης Γαιάς  είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε με αυτό το συγκρότημα που είναι το καλύτερο στο χώρο της Θράκης. Πιστεύω ότι θα έχουμε κόσμο, θέλουμε την ανταπόκριση του κόσμου, αυτό θα γίνει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου το μεσημέρι στο κέντρο «Μιχάλης». Προσκλήσεις θα υπάρχουν στα γραφεία της Θρακικής. Μια άλλη εκδήλωση είναι η Μέρα Μνήμης Διωγμών του Θρακικού Ελληνισμού που τιμάται τον Απρίλιο. Φέτος σκεφτόμαστε να τη διοργανώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Αυτά θα γίνουν τους αμέσως επόμενους τρεις μήνες. Για τα επόμενα θα βγει και ο προγραμματισμός ο καινούριος, θα βγει η εφημερίδα μας, κι όλα αυτά θα ανακοινωθούν στο κοινό της Καβάλας».

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Όσον αφορά τον απολογισμό του 2016 ο κ. Τσουμπάκης ανέφερε πως «ήταν μια πολύ δραστήρια χρονιά για το σύλλογό μας. είχαμε κοντά στις 36 δράσεις και πιστεύω ότι ήταν ένα νούμερο πολύ ικανοποιητικό. Όπου βέβαια δούλεψε όλο το συμβούλιο, τα μέλη, οι εθελοντές, αυτοί που μας βοηθούν και τους ευχαριστούμε δημόσια και τους ευχαριστήσαμε και στη Γενική Συνέλευση και πιστεύω ότι να έχουμε υγεία πρώτα, αυτό μας δίνει κουράγιο για να συνεχίσουμε για το 2017».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *