Με μοναδικό εμπόδιο τη βροχή της Τετάρτης, πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες για τη διαγράμμιση της ελεγχόμενης στάθμευσης

Συνεχίστηκαν και χθες οι εργασίες για τη διαγράμμιση των οδών στο κέντρο της πόλης της Καβάλας στο πλαίσιο της επαναφοράς του μέτρου της ελεγχόμενης στάθμευσης. Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Ηλίας Καλανταρίδης δήλωσε ότι οι εργασίες προχώρησαν ικανοποιητικά την πρώτη ημέρα αν και τους τα χάλασε ο καιρός το απόγευμα.

Συγκεκριμένα είπε ότι «την Τετάρτη ξεκίνησε ο εργολάβος να κάνει τη διαγράμμιση στην περιοχή που βρίσκεται γύρω από ΙΚΑ, στην οδό Δαγκλή, Παλαιολόγου κλπ, γιατί χωρίστηκε σε δύο κομμάτια αυτή η δουλειά. Θεωρήσαμε ότι έτσι θα είναι δυνατόν να γίνει, για να μην τα πλέξουμε πολύ. Η πρώτη μέρα κύλησε ομαλά. Η βροχή μας τα χάλασε το απόγευμα και αναγκάστηκε ο εργολάβος να διακόψει, με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώσει ό,τι ακριβώς είχε προβλεφθεί. Οπότε νωρίς το πρωί της Πέμπτης ξεκινήσαμε από αυτά που δεν προλάβαμε να κάνουμε κι αν όλα πάνε καλά και δεν έχουμε πάλι κάποια νεροποντή, θέλω να πιστεύω ότι θα ολοκληρώσουμε μέχρι το απόγευμα. Σε περίπτωση που δεν προλάβουμε, κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει την Παρασκευή ή όποτε θεωρήσει η υπηρεσία ότι θα πρέπει να το ολοκληρώσει. Πρέπει να υπάρξει και η ενημέρωση στο κοινό και τους οδηγούς, η οποία βέβαια είχε υπάρξει, ήταν προετοιμασμένη αυτές τις δύο μέρες και εδώ θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλο αυτόν τον κόσμο ο οποίος στο μεγαλύτερο μέρος ανταποκρίθηκε και δεν μας δημιούργησε προβλήματα παρκάροντας σ’ αυτές τις θέσεις. Και γι’ αυτό κύλησε ομαλά η όλη διαδικασία».

ΠΕΡΙ ΑΝΤΟΧΗΣ

Για το αν αυτές οι γραμμές αντέξουν σε βάθος χρόνου ή θα χαθούν σύντομα, απάντησε ότι «δεν είμαι ειδικός επί των χρωμάτων. Αυτό που ξέρω από την καθημερινότητά μου είναι πως οτιδήποτε κι αν κάνεις, με το πέρασμα του χρόνου χάνεται. Ξεκινάμε, λοιπόν, έτσι κι εν συνεχεία αν, για παράδειγμα, σε ένα- δύο χρόνια δούμε ότι χάνεται σιγά- σιγά αυτή η σήμανση –που λογικό είναι- θα φροντίσουμε να γίνει πάλι αυτή η εργασία. Άλλωστε οι γραμμές τις οποίες τώρα φρεσκάρουμε, τελευταία φορά είχαν βαφτεί πριν πάρα πολλά χρόνια. Όμως πολλά από αυτά τα σημεία ακόμη και σήμερα ήταν σε μία σχετικά καλή κατάσταση».

Όσον αφορά τη στάθμευση είπε ότι «αλλού θα είναι για όλο τον κόσμο, αλλού μόνο για τους επισκέπτες, αλλού για τους μόνιμους κατοίκους. Είναι κάποια πράγματα που θα πρέπει να τα φρεσκάρουμε έτσι ώστε να ξαναγίνουν κτήμα μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.