Με Γιάννη Ζουγανέλη και άναμμα του δέντρου θα ξεκινήσουν στις 11 Δεκεμβρίου οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας

Στις 11 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις των Χριστουγέννων από πλευράς του Δήμου Καβάλας στην Κεντρική Πλατεία, με μία συναυλία με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Πέτρο Ιακωβίδη. Σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών κα Μαρία Φραντζεσκάκη το πρόγραμμα του Δήμου Καβάλας είναι ιδιαίτερα πλούσιο.

Η ίδια είπε ότι «φέτος πιστεύουμε ότι θα είναι πλούσιο το πρόγραμμά μας. Φυσικά με το κονδύλι το οποίο διατίθεται κάθε χρονιά. Στο μέτρο του δυνατού, δηλαδή. Θα ξεκινήσουμε στις 11 Δεκεμβρίου με το άναμμα του δέντρου στην κεντρική πλατεία, ως συνήθως, και θα είναι μαζί μας στην έναρξη ο κ. Γιάννης Ζουγανέλης. Επίσης στις 20 Δεκεμβρίου θα έχουμε ακόμη μία μεγάλη συναυλία με τον κ. Πέτρο Ιακωβίδη που είναι Καβαλιώτης καλλιτέχνης και με μεγάλη απήχηση στη νεολαία. Κάθε μέρα φροντίζουμε να υπάρχουν πολλές δραστηριότητες, είτε για μικρά παιδιά, είτε για μεγαλύτερους. Θα υπάρχουν και μέσα στους πεζόδρομους, στον Άγιο Νικόλαο. Θα έχουμε φέτος έναν διαφορετικό στολισμό που ευελπιστούμε ότι θα αρέσει στον κόσμο, γι’ αυτό πασχίζουμε. Η τεχνική μας υπηρεσία δουλεύει πυρετωδώς γι’ αυτό. Επίσης θα έχουν και λίγο βυζαντινό χρώμα οι εκδηλώσεις μας γιατί θα υπάρχει και μία εκδήλωση που θα γίνει σε συνεργασία με τη Μητρόπολη, καθώς επίσης και στο Ακόντισμα θα είναι ο παραδοσιακός Άγιος Βασίλης από την Καισαρεία.

Αυτά εν ολίγοις. Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα. Πιστεύω ότι αρχές της άλλης εβδομάδας θα είμαστε σε θέση να το έχουμε τελειώσει. Πολλές εκδηλώσεις θα γίνουν, επίσης, στη Δημοτική Καπναποθήκη, γιατί είναι εκδηλώσεις που δυστυχώς δεν μπορούν να γίνουν σε ανοιχτό χώρο, αλλά φροντίσαμε να τις κάνουμε εκεί, για να είναι σε κεντρικό σημείο. Ιδίως είναι κάποιες εκδηλώσεις θεατρικών που είναι για παιδιά ή κάποια εργαστήρια που πρέπει να γίνουν σε κλειστούς χώρους.

Στις 15 Δεκεμβρίου έχουμε και τη μεγάλη εκδήλωση των παιδικών σταθμών που κάθε χρόνο γίνεται με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ετοιμάζουν μια πολύ μεγάλη δουλειά τα κορίτσια μας στους παιδικούς σταθμούς, για ακόμη μία φορά. Δουλεύουν πυρετωδώς γι’ αυτό. Πιστεύω να έχουμε καλά αποτελέσματα και θα το δει ο κόσμος σε λίγες μέρες».

ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗ BLACK FRIDAY

Για τη Black Friday που θα γίνει μεθαύριο είπε ότι «στο πλαίσιο αυτής της μέρας έγινε μία μίνι σύσκεψη στο γραφείο μου στο Δημαρχείο τη Δευτέρα, μέσα σε ένα πάρα πολύ καλό και φιλικό κλίμα με τους επαγγελματίες της Καβάλας, με τον Εμπορικό Σύλλογο καθώς και με τους καφεζυθοπώλες. Ήρθαν να ζητήσουν τη συνδρομή του δήμου γι’ αυτή τη μέρα, διότι η Black Friday όπως έχει καθιερωθεί να λέγεται, δεν είναι μία μέρα μόνο για τα πολυκαταστήματα αλλά θα κάνουν εκπτώσεις και τα υπόλοιπα εμπορικά καταστήματα της Καβάλας καθώς επίσης και τα καφέ και τα μαγαζιά υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου επίσης θα υπάρχουν μέχρι αργά το βράδυ διάφορα happenings. Η βοήθεια που μας ζητήθηκε είναι να το διαφημίσουμε κι αυτό κάνουμε από χθες το πρωί. Το βάλαμε και στη σελίδα του δήμου Καβάλας στο Facebook, ότι συμμετέχει και η αγορά της Καβάλας στο Black Friday κι έτσι να κατέβει ο κόσμος. Θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάρουμε κάποια πράγματα σε καλύτερες τιμές. Αυτή ήταν η συμβολή μας μαζί και με κάποιες άλλες λεπτομέρειες τις οποίες θα συζητήσω με την κα δήμαρχο. Ελπίζω να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και με το παραπάνω τους ανθρώπους γιατί το αγοραστικό κοινό, δυστυχώς, έχει μειώσει τη δύναμή του κι έτσι πρέπει να δίνουμε «ενέσεις» στην αγορά αλλά και στους καταναλωτές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.