ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Με γενναίες εκπτώσεις που φθάνουν ακόμα και το 50% ξεκίνησαν χθες οι χειμερινές εκπτώσεις για τα εμπορικά καταστήματα της Καβάλας

Μέχρι και 50% ποσοστά εκπτώσεων υπάρχουν σε καταστήματα της Καβάλας λόγω των χειμερινών εκπτώσεων που ξεκίνησαν με την έναρξη της εβδομάδας. Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλης Λεμονίδης επεσήμανε ότι οι εκπτώσεις είναι μία ευκαιρία για τους επαγγελματίες να συγκεντρώσουν κάποια χρήματα και να καλύψουν μέρος των υποχρεώσεών τους.

Αναλυτικά στις δηλώσεις του ο κ. Λεμονίδης επισήμανε πως «οι εκπτώσεις όπως έχουμε ξαναπεί ξεκινούν τη δεύτερη Δευτέρα του Γενάρη. Οι χειμερινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Τα καταστήματα ήδη είναι έτοιμα με τις τιμές των εκπτώσεων, ευχόμαστε και ευελπιστούμε ότι τουλάχιστον στον ενάμιση και παραπάνω μήνα θα υπάρχει η ανάλογη κίνηση στα καταστήματά μας γιατί δεν υπήρχε το μήνα Δεκέμβριο. Θέλουμε να ρευστοποιήσουμε ούτως ώστε να μαζέψουμε κάποια χρήματα για να μπορούμε να αποπληρώσουμε κάποιες υποχρεώσεις που αρχίζουν και συσσωρεύονται επικίνδυνα. Αυτή είναι η όλη κατάσταση, μακάρι να βγει ο κόσμος, τουλάχιστον με τις τιμές που τα τελευταία χρόνια έχουμε αποδείξει ως αγορά στην πόλη μας ότι οι εκπτώσεις είναι και γενναίες, δηλαδή τα ποσοστά των εκπτώσεων από την αρχή είναι μεγάλα και υπάρχει επάρκεια αγαθών, ακόμα αντέχουμε και μπορούμε να έχουμε επάρκεια αγαθών, οπότε περιμένουμε τον κόσμο να βγει, να καταναλώσει, να ψωνίσει μέσα στην περίοδο των εκπτώσεων».

ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ

Αναφερθείς στα ποσοστά των εκπτώσεων επισήμανε πως «τα ποσοστά των εκπτώσεων τα οποία παλαιότερα βλέπαμε προς το τέλος των εκπτώσεων, δηλαδή από τις 15 Φεβρουαρίου και μετά, υπάρχουν καταστήματα που τώρα πλέον τα χρησιμοποιούν και τα βάζουν από το ξεκίνημα. Είναι σημεία των καιρών, η αγορά πάντοτε προσαρμόζεται ανάλογα με τα δεδομένα. Η ρευστότητα η οποία δεν υπάρχει πρέπει να γίνει για να μπορούμε να αντέξουμε και ως καταστήματα, οπότε πλέον μπαίνουμε σε μια διαδικασία να κατεβάζουμε τόσο πολύ τις τιμές, μέχρι εκεί που αντέχουμε τουλάχιστον, για να μπορούμε να κερδίσουμε κάποια χρήματα. Περάσαμε έναν πολύ δύσκολο Δεκέμβρη, ας ευχηθούμε ότι η περίοδος των εκπτώσεων θα είναι αυτή η οποία θα δώσει έστω και λίγο οξυγόνο στις επιχειρήσεις μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *