Κύριο άρθροΠολιτική

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ομίλου «Καβάλα Μπροστά» με την ταινία «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο»

Μάκης Παπαδόπουλος
Χαράλαμπος Χρυσανίδης
Αλέξης Πολίτης Βίλλυ Κονδυλίδου
Κίμων Παπαδόπουλος Χρήστος Γάκης
Θόδωρος Μαρκόπουλος
Έφη Βαλίλα

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ομίλου «Καβάλα Μπροστά» με την ταινία «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο». Ο πρόεδρος της κ. Γιάννης Εριφυλλίδης επεσήμανε πως εκδήλωση ήταν άρτια οργανωμένη.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η τελευταία εκδήλωση του Ομίλου «Η Καβάλα μπροστά», η προβολή της ταινίας «Ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο» και η συζήτηση «Αριστερά, Τέχνη και Πολιτική» με τη συμμετοχή του σκηνοθέτη της ταινίας Νίκου Τζίμα και του ηθοποιού Σπύρου Μπιμπίλα. Πήγε πάρα πολύ καλά η εκδήλωση και κόσμο είχαμε και πολύ ενδιαφέρον είχε η συζήτηση στην οποία υπήρξαν αρκετές παρεμβάσεις από το κοινό. Τη συζήτηση συντόνισε ο Νίκος Τσουμπάκης, υπεύθυνος πολιτισμού της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας και πρόεδρος της Θρακικής Εστίας. Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά την οποία απόλαυσαν όσοι μας έκαναν την τιμή να την παρακολουθήσουν».

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Για τις επόμενες εκδηλώσεις του Ομίλου είπε ότι «έχουμε ήδη σχεδιάσει τις εκδηλώσεις μέχρι το τέλος του έτους. Στις 13 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η καθιερωμένη έκθεση ζωγραφικής με τον τίτλο «Εικαστική περιπλάνηση». Την κάνουμε εδώ και αρκετά χρόνια με συμμετοχή Καβαλιωτών εικαστικών. Έχουμε κι άλλες εκδηλώσεις του Ομίλου κα βέβαια, σιγά- σιγά επειδή μπαίνουμε στην τελική ευθεία προς τις δημοτικές εκλογές θα υπάρξουν και ανακοινώσεις και μια πιο επίσημη εκδήλωση σχετικά με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας και των βασικών αρχών και θέσεων του Συνδυασμού που ετοιμάζουμε για το Δήμο Καβάλας. Το έχω δηλώσει πολλές φορές, δεν ενδιαφέρομαι για την Περιφέρεια ή για κάποια θέση σε βουλευτικό ψηφοδέλτιο, αυτό που θα με ενδιέφερε είναι να προσφέρω κάποια στιγμή στα κοινά μέσα από τον πρώτο βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *