ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Με απόλυτη επιτυχία οι κολυμβητικοί αγώνες στην Καβάλα

Ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου, οι Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης Κατηγοριών 13-18 ετών Βορείου Ελλάδος 2017, που διεξήχθησαν στην πόλη της Καβάλας.

Οι αγώνες με συνδιοργανωτές, την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, την Περιφερειακή Επιτροπή Κολύμβησης Αν. Μακεδονίας & Θράκης, τον Δήμο Καβάλας και τη Δημωφέλεια, σημείωσαν ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ!

Οι αγώνες στέφτηκαν από απόλυτη επιτυχία, αφού συμμετείχαν περίπου 800 αθλητές από 54 συλλόγους από την Κέρκυρα μέχρι τη Λάρισα, το Βόλο και την Ορεστιάδα, ενώ στο σύνολο 2000 επισκέπτες (αθλητές, προπονητές, συνοδοί & παράγοντες) βρέθηκαν στην πόλη μας, με την πληρότητα στα ξενοδοχεία να αγγίζει το 100 τοις εκατό και την παρουσία τους να γίνεται ιδιαίτερα αισθητή στο κέντρο της πόλης, σε διάφορα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και όχι μόνο.

Το Κολυμβητήριο γέμισε από τους συμμετέχοντες, αλλά και κόσμο από την Καβάλα, αφού οι συμπολίτες μας αγκάλιασαν με ιδιαίτερη θέρμη τη σπουδαία αυτή διοργάνωση, δείχνοντας ότι ο Δήμος Καβάλας, από ανυπόληπτος κομπάρσος, γίνεται πρωταγωνιστής καθώς διαθέτει πλέον όλες τις προϋποθέσεις για να αποτελέσει πόλο έλξης μεγάλων & σοβαρών αθλητικών διοργανώσεων.

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *