ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

Με απόλυτη επιτυχία η Λευκή Νύχτα στην Καβάλα!!!

Πραγματοποιήθηκε  χθες με απόλυτη επιτυχία η μεγάλη εκδήλωση   του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας «Λευκή Νύχτα» που ξεκίνησε από τις 7 το απόγευμα και διήρκησε έως τις πρώτες ώρες σήμερα.   Όλες οι εκδηλώσεις εντυπωσίασαν τους χιλιάδες Καβαλιώτες αλλά και τους αρκετούς επισκέπτες και τουρίστες!

Η  φετινή διοργάνωση περιλάμβανε 31 δράσεις με αποκορύφωμα την συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στην κεντρική Πλατεία Καβάλας που ξεκίνησε στις 10.30 το βράδυ περίπου. Η φετινή Λευκή Νύχτα τα είχε όλα καθώς τα δρώμενα ήταν πάρα πολλά, η κάθοδος του κόσμου στο κέντρο της πόλης εντυπωσιακή ενώ η πεζοδρόμηση του κέντρου βοήθησε στην επιτυχία των εκδηλώσεων.  Η Τροχαία προσπάθησε με όλες της τις δυνάμεις  να διευθετήσει το κυκλοφοριακό κάτι που δεν ήταν εύκολο.  Υπήρξε φυσικά η κατανόηση των οδηγών καθώς πρόκειται για μία διοργάνωση που γίνεται για μία μόνον φορά τον χρόνο.

ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Από την  άλλη πλευρά ο κόσμος εκμεταλλεύτηκε το εκπτωτικό 15νθήμερο που είναι σε ισχύ από 1ης Μαΐου και έκανε συμφέρουσες αγορές.  Όλα τα καταστήματα της Καβάλας είχαν κόσμο, είχαν εμπορική κίνηση που σε πολλές περιπτώσεις ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Από την άλλη πλευρά και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος κινήθηκαν εξαιρετικά. Τα καφέ – μπάρ, εστιατόρια και ουζερί έζησαν χθες το βράδυ στιγμές μοναδικές, βούλιαξαν κυριολεκτικά από τον κόσμο που ξεφάντωσε! .  Καρφίτσα δεν έπεφτε σε όλο το κέντρο της πόλης!  Πολλά ουζερί είχαν και ζωντανή μουσική κάτι που δημιούργησε το αδιαχώρητο αλλά ανέβασε και το κέφι στα ύψη!

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Για την συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου τα λόγια είναι περιττά.. Η  Κεντρική Πλατεία έμοιαζε με το γήπεδο Γουέμπλεϊ!  Τόσο κόσμο είχε πολλά χρόνια να δει η Πλατεία. Ο Δ. Σαββόπουλος ήταν πολύ καλός και σεβάστηκε το κοινό του.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Βασίλης Λεμονίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του  για την επιτυχία της φετινής διοργάνωσης τονίζοντας ότι  και οι ιδιωτικές πρωτοβουλίες  από τους επαγγελματίες  καταστηματάρχες με τα διάφορα δρώμενα  ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένες.  Μάλιστα όπως σχολίασε αυτές οι πρωτοβουλίες  αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο ενώ  τόνισε πως θα πρέπει η Λευκή Νύχτα να γίνει 3ήμερο  Φεστιβάλ το οποίο να εμπλουτιστεί με τελείως διαφορετικά πράγματα την 2η και 3η ημέρα  και κατά δεύτερον να περάσει η διοργάνωση εξολοκλήρου σε μία ιδιωτική εταιρεία που υα το αναλάβει με τον Εμπορικό Σύλλογο απλά να εποπτεύει την όλη διοργάνωση.  «Το project αυτό πρέπει να απλωθεί σε 2η και 3η ημέρα  και κάποιος πρέπει να το αναλάβει έχοντας την πλήρη ευθύνη για όλα»  σημείωσε χαρακτηριστικά.  Τέλος ανέφερε ότι από πλευράς του Εμπορικού Συλλόγου πάντοτε προσπαθούν να βάλλου μία επιπλέον πινελιά στην  όλη διοργάνωση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *