Κύριο άρθροΥγεία

«Μεριμνήσαμε ώστε άμεσα να λυθεί το ζήτημα με την Ουρολογική Κλινική» δηλώνει ο Διοικητής του Νοσοκομείου  Αναστάσιος  Καρασαββόγλου

Μάκης Παπαδόπουλος
Χαράλαμπος Χρυσανίδης
Αλέξης Πολίτης Βίλλυ Κονδυλίδου
Κίμων Παπαδόπουλος Χρήστος Γάκης
Θόδωρος Μαρκόπουλος
Έφη Βαλίλα

Πρόβλημα προέκυψε αιφνιδιαστικά με την Ουρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καβάλας  καθώς απεχώρησαν 2 ουρολόγοι και η Κλινική έμεινε με μόλις 2.. Έτσι πολλά περιστατικά εξετάζονται από το Νοσοκομείο της Δράμας.  Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Καρασαββόγλου έκανε σχετικές δηλώσεις.

«Η αλήθεια είναι ότι προέκυψαν απρογραμμάτιστα και εντελώς την τελευταία στιγμή μια αποχώρηση από την ουρολογική κλινική ενός ειδικευόμενου ο οποίος είχε συμβόλαιο δύο χρόνια με το νοσοκομείο μας, αλλά αποφάσισε για εντελώς προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει. Έτσι οι 4 γιατροί που υπήρχαν στην ουρολογική κλινική έγιναν τρεις.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες, εντελώς εκτάκτως θα αποχωρήσει άλλος ένας γιατρός ο οποίος έχει επιλεγεί από νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και θα συνεχίσει εκεί την σταδιοδρομία του.

Επομένως χωρίς να ήταν προγραμματισμένο και χωρίς να υπήρχαν τέτοιες ενδείξεις έχουμε δύο αποχωρήσεις και με δύο γιατρούς που απομένουν εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει η κλινική» σημείωσε αρχικά.

ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ

Και πρόσθεσε ότι «Εμείς ήδη έχουμε δρομολογήσει εξελίξεις. Ο κ. Πλωμαρίτης, διοικητής της 4ης ΔΥΠΕ,  ξέρει καλά ότι υπάρχει αυτό το ζήτημα και ψάχνουμε να βρούμε άτομο για να το φέρουμε εδώ. Θέλουμε γιατρό και ξέρουμε τη διαδικασία που θα έρθει κάποιος. Απλά ψάχνουμε το άτομο που θα έρθει εδώ.

Μέχρι τότε δυστυχώς θα αν έχουμε έκτακτα περιστατικά θα  τα στέλνουμε σε Ξάνθη και Δράμα αλλά εκτιμώ ότι αυτό δεν θα κρατήσει πολύ. Δεν ξέρω πότε θα καλυφθεί το κενό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *