ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

“Μειωμένη η κίνηση στην αγορά της Καβάλας” δηλώνει ο  πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Βασίλης Λεμονίδης

Οι χειμερινές εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει αλλά για τη  αγορά της Καβάλας υπάρχει πτώση στην αγοραστική κίνηση  σε σχέση με τις  περσινές εκπτώσεις παρά τις δελεαστικές  προσφορές.  Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας κ. Βασίλης Λεμονίδης  επιβεβαίωσε σε δηλώσει του το όλο γεγονός.

Όπως τόνισε «Μιλάμε λοιπόν για μειωμένη κίνηση στην αγορά σε περίοδο εκπτώσεων και το λέμε αυτό συγκρίνοντας ίδιες εποχές και ίδια δεδομένα. Οι εκπτώσεις είναι Γενάρη και Φλεβάρη και η κίνηση είναι πεσμένη. Και πέρσι βέβαια είχαμε σταθερά μειωμένους μισθούς και σταθερή  κρίση.

Οπότε η πτώση φέτος έως ένα σημείο δεν δικαιολογείται. Γιατί και πέρσι είχαμε συντάξεις τελειωμένες στις 5-6 Ιανουαρίου!

Από την άλλη πλευρά οι καιρικές συνθήκες δεν μπορούν να αφήσουν ανεπηρέαστες  τις αγορές, αλλά με πολύ κρύο μπορεί να κινηθεί ο κόσμος. Χειμώνας είναι, δεν περιμέναμε ζέστη. Απλά υπάρχει παγωμένη κίνηση, δεν ξέρω που να το αποδώσω. Καλό είναι να περιμένουμε μέχρι το τέλος των εκπτώσεων, μιλάμε για μια μεγάλη περίοδο επίσημων εκπτώσεων. Δυστυχώς από την αρχή το πράγμα δεν πάει καλά. Ας είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι, ας κάνουμε άμυνα λίγο ακόμη και στο τέλος θα δούμε τι ταμείο θα έχουμε κάνει».

Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ

Η βασιλόπιτα του Εμπορικού Συλλόγου θα κοπεί στις 27 Ιανουαρίου το μεσημέρι στις 13.30 στο κέντρο ΜΙΧΑΛΗΣ. «Θα είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, να συζητήσουμε και όταν λέω όλοι μαζί δεν εννοώ βέβαια μόνο τους εμπόρους. Μπορεί να έρθει όποιος επιθυμεί, ενώ θα βραβευθούν και οι διατελέσαντες πρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου, ήτοι οι κ.κ. Χρήστος Τσάλκος, Ελευθέριος Φιλιππίδης, Παναγιώτης Μοδούρας, Τάσος Κυριαζής και Ηλιάδης Χρήστος.

Θα τους βραβεύσουμε γιατί η προσφορά τους είναι σημαντική ενώ θέλουμε να τιμήσουμε τη δράση τους» σχολίασε ομοίως.

ΕΚΛΟΓΕΣ

Αναφορικά με τις επικείμενες εκλογές ο κ. Λεμονίδης αφού ρωτήθηκε σχετικά σημείωσε ότι  «Πράγματι είχα πει ότι μέχρι τέλος της χρονιάς, αφού είδα κάποια πράγματα σε προσωπικό επίπεδο προκειμένου να τα οργανώσω για να είμαι τυπικός, μπορώ τώρα να δηλώσω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Θα ήθελα να ασχοληθώ και να προσφέρω από κάποιο άλλο πόστο αλλά πρέπει να βλέπουμε για να μην χάνουμε όχι μόνο υλικά αγαθά αλλά και ψυχική υγεία και μετά να δηλώνουμε ότι θα παλέψουμε και για κάτι άλλο.

Βλέποντας λοιπόν αυτά που μου συμβαίνουν θα πω ότι δεν μπορώ να ασχοληθώ με εκλογές αυτή την περίοδο και με τα δημοτικά πράγματα. Σαφώς και θα είμαι ενεργός στα δημοτικά πράγματα, έτσι και αλλιώς συνεργάζομαι άψογα με τη διοίκηση της δημάρχου Καβάλας  κ. Τσανάκα, εύχομαι αυτό να συνεχισθεί και ελπίζω να υπάρξει και πάλι καλή συνεργασία αλλά είναι πολλά πράγματα που ξεπερνούν τις δυνάμεις μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *