Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ με τα μαθητικά δρομολόγια καθώς οι οφειλές προς αυτό φτάνουν τις 700.000 ευρώ

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ με τα μαθητικά δρομολόγια καθώς οι οφειλές προς αυτό φτάνουν τις 700.000 ευρώ. Ο πρόεδρός του κ. Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης δήλωσε πώς αν δεν πληρωθεί μέρος των οφειλών αυτή την εβδομάδα θα αναγκαστούν να κόβουν εισιτήριο για τους μαθητές.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσεντεμεΐδης σημείωσε πως «απλήρωτο είναι το εξάμηνο Ιανουαρίου – Ιουνίου του 2016 της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα πάλι έχουμε θέμα με την Πρωτοβάθμια, εκτός από τη Δευτεροβάθμια που είναι πληρωμένοι δύο μήνες. Περιμένουμε όμως με διαβεβαίωση που είχα αυτήν την εβδομάδα να πληρωθούμε και σήμερα (σ.σ. χθες) και αν δεν υπάρξει αυτό θα φτάσουμε στο σημείο να κόβουν εισιτήριο οι μαθητές».

ΕΛΕΓΧΟΙ

Ερωτηθείς ο κ. Τσεντεμεΐδης ποια είναι η αιτιολογία που δεν πληρώνονται οι οφειλές, σημείωσε πως «είναι οι έλεγχοι, αλλάζουν οι διαδικασίες από το κράτος, αυτή είναι η δικαιολογία. Δεν γίνεται όμως να συνεχιστεί αυτό άλλο, η καθημερινότητα η δική μας είναι πάρα πολύ δύσκολη. Το ποσό είναι γύρω στις 700 χιλιάδες ευρώ. Για τις υποχρεώσεις μας προσπαθούμε ότι μπορούμε να κάνουμε με δικά μας έξοδα. Εννοούμε από τα δρομολόγια τα εσωτερικά εδώ και ότι έχει σχέση με μακρινά δρομολόγια τα οποία έχουν όμως πολύ πεσμένη πληρότητα. Το δρομολόγιο για την Αθήνα τώρα γίνεται πιο άνετα λόγων των Τεμπών, αλλά η πληρότητα είναι πολύ χαμηλή».

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Κληθείς να απαντήσει αν υπάρχει κάτι νεότερο με τα δρομολόγια για το Αεροδρόμιο, σημείωσε πως «οι πτήσεις από τη Ρωσία δεν ξεκίνησαν ακόμα, δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Είπαμε για ένα ζεστό καλοκαίρι αλλά περιμένουμε να δούμε. Έτοιμοι είμαστε για το καλοκαίρι, θα αλλάξουμε τα δρομολόγια με το κλείσιμο των σχολείων. Θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις».

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Συμπλήρωσε δε πως «είναι τεράστιο πρόβλημα το θέμα του Παληού, να δούμε τι θα γίνει. Περιμένουμε κι εκεί να δούμε τι θα έχουμε. Η ενημέρωση που έχουμε για το Παληό είναι ότι τρεις μήνες θα διαρκέσει το έργο και από κει και πέρα λέω ότι είναι αδιανόητο αυτό για ένα κομμάτι δέκα μέτρων για να μπορέσει να εξυπηρετηθεί ο κόσμος, μένοντας πάντα στο τουριστικό κομμάτι γιατί περιμένουμε να δουλέψουμε με τον τουρισμό κι όχι μόνο εμείς, πιστεύω κι όλοι οι υπόλοιποι».

ΑΜΜΟΛΟΦΟΥΣ

Κλείνοντας ο κ. Τσεντεμεΐδης ανέφερε για την έναρξη των δρομολογίων προς τους Αμμολόφους ότι θα γίνει μετά το κλείσιμο των σχολείων. «Με το κλείσιμο των σχολείων θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις, θα ξεκινήσουν και τα δρομολόγια από και προς τους Αμμολόφους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *