Μεγάλη ικανοποίηση στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας για την πρώτη πτήση Μόσχας – Καβάλας

Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας τονίζει τα εξής:

«Στις 07:35 το πρωί της Παρασκευής  προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» η πτήση με κωδικό EL 609 από το αεροδρόμιο Βνούκοβο της Μόσχας. Με την προσγείωση της πτήσης αυτής άνοιξε ένα καινούριο κεφάλαιο στον τουρισμό της Καβάλας, της Θάσου και ευρύτερα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στην υποδοχή που διοργανώθηκε στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου «Μέγας Αλέξανδρος» παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, κ. Θεόδωρος Μαρκόπουλος και ο Εμπορικός Διευθυντής της Ellinair, κ. Σταύρος Δαλιάκας. Ο Αντιπεριφερειάρχης μετέφερε τον χαιρετισμό της Περιφέρειας και του Περιφερειάρχη, ευχαρίστησε τον όμιλο Μουζενίδη, την Ellinair και προσωπικά τον κ. Μπόρις Μουζενίδη, για την επιλογή του να δρομολογήσει απευθείας πτήσεις από τη Ρωσία, τη Λευκορωσία και την Ουκρανία στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» και ευχήθηκε, η εταιρεία να αναπτύξει ακόμη περισσότερο, το μεταφορικό έργο που παρέχει στην Περιφέρεια και στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Ellinair, κ. Σταύρος Δαλιάκας μίλησε και ευχαρίστησε την Περιφέρεια για την υποδοχή και προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη, ενώ εξέφρασε την ευχή να επεκταθούν οι εργασίες της Ellinair στην Περιφέρεια και ανακοίνωσε τη δρομολόγηση επιπλέον πτήσεων και από πόλεις της Γερμανίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης δώρισε σχετικό αναμνηστικό στον Εμπορικό Διευθυντή της Ellinair για την πρώτη προσγείωση της εταιρείας στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος». Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν χορεύτριες του Λυκείου Ελληνίδων, οι οποίες προσέφεραν ένα διαφορετικό χρώμα, μαζί με τα τοπικά προϊόντα που προσφέρθηκαν και το τουριστικό υλικό. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης, και ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Μιχάλης Αμοιρίδης.

Τέλος, αξίζει να καταγραφεί, ότι πολλοί από τους αφιχθέντες τουρίστες είχαν επισκεφθεί στο παρελθόν ή είχαν ακούσει για τη Θάσο και γι’ αυτόν τον λόγο επέλεξαν να την επισκεφθούν και πάλι, λέγοντας τα καλύτερα λόγια για το νησί και για την εμπειρία τους από την προηγούμενη επίσκεψή τους».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση