ΑθλητικάΚύριο άρθρο

Μεγάλη επιτυχία του Δήμου Καβάλας η συμμετοχή  της Κατίνκα Χόζου σε κολυμβητικούς αγώνες

Όπως πρώτη έγραψε η εφημερίδα μας 2 εβδομάδες πριν, η  είδηση της συμμετοχής της Κατίνκα Χόζου στο κολυμβητικό  τουρνουά «Απ. Παύλος» της Καβάλας προκάλεσε αίσθηση στον κολυμβητικό κόσμο της Ελλάδος.

Συγκεκριμένα μεγάλη αίσθηση προκάλεσε η είδηση της παρουσίας της Κατίνκα Χόζου στην Καβάλα και στο 2ο Swimming Meet «Απόστολος Παύλος» που θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης.  Η μεγαλύτερη εν ενεργεία κολυμβήτρια του κόσμου αποδέχτηκε την πρόταση των διοργανωτών των αγώνων και θα βρεθεί από τις 7 έως τις 10 Φεβρουαρίου στην Καβάλα, δίνοντας έτσι ακόμα μεγαλύτερη λάμψη σε ένα τουρνουά που αποτελεί τον καρπό της συνεργασίας του Δήμου Καβάλας και των κολυμβητικών σωματείων ΝΟΚ και ΟΘΑΚ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Για τους γνώστες του χώρου της κολύμβησης η Ουγγαρέζα πρωταθλήτρια δεν χρειάζεται άλλες συστάσεις.  Είναι το κορυφαίο όνομα του αθλήματος και η συμμετοχή της σε οποιοδήποτε τουρνουά δεν είναι απλή και εύκολη υπόθεση! Γι’ αυτό και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που ακόμα κι όταν οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την συμμετοχής της δεν μπορούσαν να το πιστέψουν, τόσο στην Καβάλα όσο και σε όλη την Ελλάδα, μιας και η είδηση πλέον έχει κυκλοφορήσει παντού (σε αθλητικά site και forums), δίνοντας παράλληλα μεγαλύτερη δημοσιότητα στο «Απόστολος Παύλος».  Για όσους πιθανόν δεν γνωρίζουν το μέγεθος της αθλήτριας πάντως, αρκεί να τονιστεί ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι «ότι είναι ο Αμερικάνος Μάικλ Φελπς για την ανδρική κολύμβηση, είναι ο Χόζου για την γυναικεία».

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό δείγμα των δυνατοτήτων της Χόζου, μπορεί να το πάρει κανείς και μόνο με το γεγονός ότι το 2017, όταν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης πραγματοποιήθηκε στην χώρα της (την Ουγγαρία), είχε δηλώσει συμμετοχή σε 15 αθλήματα, εκ των οποίων 11 ατομικά και 4 σκυταλοδρομίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *