Κύριο άρθροΠολιτική

Μακάριος Λαζαρίδης: «Πιο ισχυρή από ποτέ η αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ Μητσοτάκη και πολιτών»

«Η αμοιβαία εμπιστοσύνη η οποία αναπτύχθηκε μεταξύ της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και των πολιτών το προηγούμενο διάστημα, συνεχίζει να υφίσταται, πιο ισχυρή από ποτέ. Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα συνέβαινε αν κυβερνούσε άλλος τη χώρα». Αυτό τόνισε ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «ΟΡΕΝ» και τους δημοσιογράφους κ. Α. Παυλόπουλο και κυρία Ντ. Κουτροκόη.

Αναφερόμενος στην σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας, ο κ. Λαζαρίδης σημείωσε: «Ο Πρωθυπουργός, με το χθεσινό μήνυμά του προς τον ελληνικό λαό, παρουσίασε τους άξονες και τις αρχές μιας ‘’γέφυρας ασφαλείας’’ για να μεταβούμε από το “μένουμε σπίτι” στο “μένουμε ασφαλείς”. Πήρε τις συγκεκριμένες αποφάσεις, σύμφωνα με τις εισηγήσεις των  ειδικών επιστημόνων τους οποίους συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε. Είμαι βέβαιος ότι αργόσυρτα και  σταδιακά θα μπούμε σε μια σχετική κανονικότητα».

Ο κ. Λαζαρίδης, ερωτηθείς για την κριτική που ασκεί η Αντιπολίτευση, απάντησε: «Μας ασκήθηκε κριτική όταν αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στους περιορισμούς, κατηγορώντας μας ότι καταστρέφουμε την οικονομία. Όταν σώζαμε ζωές με το “μένουμε σπίτι”, μας είπαν ότι είμαστε και λίγο τυχεροί, με τον κ. Τσίπρα, για παράδειγμα, να συγκρίνει την Ελλάδα με την Αλβανία, λέγοντας ότι αυτή έχει λιγότερα κρούσματα. Τώρα μας ασκείται κριτική γιατί αίρουμε τα μέτρα, πάντα με τις οδηγίες των ειδικών και με διαφορετικά τα υγειονομικά δεδομένα σε σχέση με πριν, λέγοντάς μας στην ουσία ότι εφαρμόζουμε την ανοσία της αγέλης. Δυστυχώς, αυτή δεν είναι υπεύθυνη αντιπολίτευση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *