Κύριο άρθροΠολιτική

Μακάριος Λαζαρίδης: «Η ανάπτυξη για τους πολλούς  θα έρθει με τη δημιουργία ποιοτικών θέσεων εργασίας»

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης πραγματοποίησε, την Παρασκευή 16 Μαρτίου  σειρά συναντήσεων με τοπικούς φορείς της Καβάλας.

 Αρχικά, ο κ. Λαζαρίδης, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΟΔΕ Καβάλας κ. Ιορδάνη Αγγελιάδη επισκέφθηκε το Δασαρχείο και τη Διεύθυνση Δασών Καβάλας και ενημερώθηκε από τους αρμόδιους για όλα τα θέματα που αφορούν στις συγκεκριμένες υπηρεσίες.

 Ακολούθως, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη είχε συνάντηση με το νέο πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ κ. Χαράλαμπο Κουφατζή.

 Στη συνέχεια, ο κ. Λαζαρίδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Λεμονίδη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας. Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν τα προβλήματα της αγοράς, ενώ έγινε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον εμπορικό κόσμο.

 Ο κ. Λαζαρίδης τόνισε την ανάγκη να εισέλθει η χώρα σε ένα βιώσιμο κύκλο προσέλκυσης επενδύσεων που θα δημιουργήσουν ποιοτικές θέσεις εργασίας και θα φέρουν ανάπτυξη για τους πολλούς. Στάθηκε ιδιαίτερα στην αναγκαιότητα εμβληματικών μεταρρυθμίσεων που θα μειώσουν σημαντικά το φορολογικό βάρος στις επιχειρήσεις και τους πολίτες, θα βελτιώσουν το ρυθμιστικό περιβάλλον και θα μετατρέψουν το Κράτος σε φορέα στήριξης της επιχειρηματικότητας με υπηρεσίες απαλλαγμένες από τη γραφειοκρατία του παρελθόντος, που θα έχουν στον πυρήνα τους τον πολίτη.

 Νωρίτερα, ο κ. Λαζαρίδης περπάτησε στην αγορά της Καβάλας όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και εμπόρους για την καθημερινότητα και τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της κρίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *