Μία υπέροχη μουσική εκδήλωση αύριο  στο ΟΣΚΑΡ προσφορά στους Καβαλιώτες και Καβαλιώτισσες

Το Δημοτικό Θέατρο Καβάλας ( ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.)   στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καβάλας με τίτλο  «Χρυσά Χριστούγεννα», διοργανώνει συναυλία με τίτλο «Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω», αύριο   στις 9 το βράδυ, στον δημοτικό κινηματογράφο OSCAR.

Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι με όμορφα λαϊκά τραγούδια, που πάντα θυμόμαστε και ποτέ δεν ξεχνάμε, με τους Θεόδωρο Βαλσαμίδη στο τραγούδι και την κιθάρα, Θεόδωρο Κατάκαλο στο πιάνο, Κυριάκο Μιμίδη στο μπουζούκι, Άννυ Καγκελίδου στο τραγούδι και Γιάννη Μαραγκό, επίσης στο τραγούδι.

ΒΡΑΔΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΡΑ

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που δόθηκε για την όλη διοργάνωση  η δήμαρχος Καβάλας κ.  Δήμητρα Τσανάκα, τόνισε ότι πρόκειται για μια εξαιρετική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται για 2η συνεχόμενη χρόνια, κουβαλώντας μάλιστα την επιτυχία που είχε το 2015. Η κ. Τσανάκα απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους καβαλιώτες να βρεθούν αύριο   στο OSCAR, για να απολαύσουν, όπως ανέφερε  τραγούδια με τα οποία μεγαλώσαμε.

«Θα είναι μια βραδιά γεμάτη χαρά, νοσταλγία και αγάπη, με ελληνικό ρεπερτόριο από τη δεκαετία του ’40 μέχρι και τη δεκαετία του 2000. Θα είναι σίγουρα μια ωραία βραδιά, που θα πλαισιώσουν οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες, για τους οποίους είμαστε υπερήφανοι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Τσανάκα.

ΜΙΚΡΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Δημοτικού Θεάτρου Καβάλας  κ.  Πέτρος Πετρόπουλος, αφού ανέφερε ότι η ιδέα για τη συγκεκριμένη εκδήλωση ανήκει στη δήμαρχο Καβάλας, υπογράμμισε ότι είναι μια σημαντική εκδήλωση για το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., αλλά και για τους συμπολίτες μας, καθώς απλόχερα θα προσφέρει συναισθήματα.

Για τους καλλιτέχνες είπε ότι το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. τους εμπιστεύεται απόλυτα, ενώ ευχαρίστησε τη δήμαρχο Καβάλας για τη στήριξη της στην όλη προσπάθεια.

Εκ μέρους των καλλιτεχνών, ο Θεόδωρος Βαλσαμίδης δήλωσε ότι είναι τιμή και χαρά γι’ αυτόν και για τους συναδέλφους του να μετέχουν σε αυτήν την όμορφη ιδέα. Είπε επίσης ότι πρόκειται για μια μικρή ορχήστρα, με μεγάλη όμως αξία, ενώ συμπλήρωσε ότι η διάρκεια της συναυλίας θα είναι μικρότερη από πέρυσι κατά 45 λεπτά περίπου, φτάνοντας τις 2 ώρες και 15 λεπτά. Να επισημανθεί τέλος ότι η είσοδος για όλους θα είναι ελεύθερη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.