Κύριο άρθροΠολιτική

Μία νέα ημέρα ανέτειλε για την Περιφέρεια ΑΜΘ με την εκλογή του νέου Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστα Αντωνιάδη.

Μία νέα ημέρα ανέτειλε για την Περιφέρεια ΑΜΘ με την εκλογή του νέου Περιφερειάρχη κ. Χρήστου Μέτιου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κώστα Αντωνιάδη.

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ο κ. Αντωνιάδης σημείωσε πως «εξελέγη την προηγούμενη Κυριακή ο νέος Περιφερειάρχης ΑΜΘ ο Χρήστος Μέτιος, όπου θα πρέπει να πούμε ότι είναι ένας άνθρωπος αυτοδιοικητικός, ήταν οχτώ χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση του Α΄ βαθμού και ήταν και Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης στις τελευταίες εκλογές με το συνδυασμό του αείμνηστου Γιώργου Παυλίδη. Επομένως γνωρίζει την τοπική αυτοδιοίκηση, είναι έμπειρος και γνώστης των θεμάτων και φυσικά με τη βοήθεια όλων των περιφερειακών συμβούλων, των Αντιπεριφερειαρχών και σύσσωμου του Περιφερειακού Συμβουλίου του ευχόμαστε ακόμα μια φορά να πετύχει στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει, γιατί το λέω με ιδιαίτερη βαρύτητα η Περιφέρειά μας είναι μια ιδιαίτερη και ευαίσθητη Περιφέρεια. επομένως όλοι μαζί ενωμένοι την επόμενη μέρα πρέπει να προσθέσουμε και όχι να αφαιρούμε, να συνεχίσουμε το έργο του αείμνηστου Περιφερειάρχη μας Γιώργου Παυλίδη».

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Συμπλήρωσε δε πως «από όσο γνωρίζω τη Δευτέρα θα υπάρξει μια μικρή εκδήλωση με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων και επίσημα του Περιφερειάρχη του Χρήστου Μέτιου. Από κει και πέρα ήδη τη Δευτέρα θα βγει πρόσκληση για την εκλογή του νέου Αντιπεριφερειάρχη της Ροδόπης, από τη στιγμή που ο κ. Μέτιος εξελέγη Περιφερειάρχης έμεινε κενή η θέση του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης. Θα γίνει η διαδικασία ξανά όπως ορίζει ο νόμος από όλους τους περιφερειακούς συμβούλους της Περιφερειακής Αναγέννησης. Ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης δεν θα εκλεγεί μόνο από τους περιφερειακούς συμβούλους της Ροδόπης, αλλά από το σύνολο των περιφερειακών συμβούλων της Περιφερειακής Αναγέννησης, δηλαδή και από τους 36. Αυτό ώστε να τελειώσει και αυτή η διαδικασία και από κει και πέρα να σηκώσουμε τα μανίκια. Ήδη φυσικά γίνεται δουλειά δεν σταμάτησε ποτέ η Περιφέρεια να εργάζεται, κι εδώ αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους της διοίκησης και στους υπαλλήλους και στους Αντιπεριφερειάρχες και στον Αναπληρωτή Περιφερειάρχη οι οποίοι συνεχίζουν ακάθεκτοι με την παρακαταθήκη που μας άφησε ο αείμνηστος Γιώργος Παυλίδης. Από κει και πέρα όμως και ο νέος Περιφερειάρχης θα αναλάβει τα καθήκοντά του και θα δώσει και αυτός το στίγμα του τις επόμενες μέρες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *