ΕκδηλώσειςΚύριο άρθρο

Μία θεατρική παράσταση θα ανεβάσουν οι γιατροί του Νοσοκομείου Καβάλας

Συνέντευξη δόθηκε χθες στις 11:00 το πρωί στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Καβάλας από τα  μέλη της Θεατρικής ομάδας του Γ.Ν. Καβάλας για την παράσταση «Η υπόθεση σηκώνει τσιγάρο» που πρόκειται να παρουσιασθεί το τετραήμερο 25-28 Μαΐου.

Η Αναπληρώτρια του Διοικητή Νοσοκομείου  κ. Καρασαββόγλου, η κ. Νάγκη Εύα ανέφερε αρχικά ότι πρόκειται για μία δραστηριότητα που σκοπό έχει να ανεβάσει την ψυχολογία  των εργαζομένων και των ασθενών και είναι μία καλή αρχή στοχεύοντας να ‘έχει και συνέχεια.

Από πλευράς της παράστασης η σκηνοθέτης κ. Ελευθερία Τσαρτσάρη ανέφερε ότι η θεατρική τους ομάδα δημιουργήθηκε σαν αστείο καθώς ήταν μία ιδέα συναδέλφου τους ηθοποιού από το Ρέθυμνο. Πρόσθεσε δε πως εδώ και ένα χρόνο προσπαθούσαν για αυτή την παράσταση θέλοντας να αποδείξουν ότι στον χώρο του Νοσοκομείου μπορούν να υπάρξουν καλύτερες δραστηριότητες. Πρόκειται για μία κωμωδία της Κορίνας Ιωαννίδου που εξελίσσεται χρόνια πριν και αφορά την αποδοχή μίας κληρονομίας 3 ατόμων με τον όρο ότι θα λάβουν την κληρονομία αφού πρώτα κόψουν το κάπνισμα!

ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ

Η θεατρική ομάδα φέρει το όνομα «Τέχνης Ίασης» ενώ σύμφωνα με τον κ. Παναγιώτη Ανθόπουλο πρόκειται για ένα σημαντικό εγχείρημα που έχει την αμέριστη στήριξη του  Διοικητή Νοσοκομείου  κ. Καρασαββόγλου. Σύμφωνα με τον ίδιο θέλουν να προσφέρουν μία νότα χαράς στους ασθενείς και στους συνοδούς τους.

Η παράσταση θα δοθεί στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή στις 8.30 η ώρα το βράδυ και την Δευτέρα στις 6.30 το απόγευμα με ελεύθερη είσοδο ενώ θα υπάρξουν 80 καθίσματα.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *