Μία ακόμη εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Στέλλα Μανώλα Κούρτη»

Το 60ο διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Στέλλα Μανώλα Κούρτη», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο, 19 και 20 Οκτωβρίου, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας.

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Βασιλειάδης, απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες να προσέλθουν στο χώρο της Λ.Α.Φ.Κ. (8.00’ – 14.00’) για να αιμοδοτήσουν.

ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ

Στις δηλώσεις του ο Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε πως

«Για το διήμερο αυτό τρέχουν πολλοί άνθρωποι και χρειάζεται αρκετός κόπος για να υλοποιηθεί. Θέλω να ευχαριστήσω τις συνεργαζόμενες ομάδες που πλαισιώνουν τον σύλλογό μας, γιατί από το δικό τους μετερίζι βοηθάνε στην εθελοντική αιμοδοσία και μεταλαμπαδεύουν το μήνυμα που στέλνουμε σε όλους τους Καβαλιώτες. Θεωρώ ότι έχουμε ακόμη πολύ δρόμο για να παρακινήσουμε περισσότερους συμπολίτες μας που δεν γνωρίζουν τι σημαίνει εθελοντικό κίνημα στην αιμοδοσία».

Ο ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ

Από την πλευρά του ο γραμματέας του συλλόγου Κώστας Παγώνης τόνισε: «Το 60ο διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας είναι γεγονός, στο κτήριο της Λέσχης Αξιωματικών Καβάλας και γι’ αυτό ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον στρατηγό διοικητή της Μεραρχίας για την παραχώρηση του χώρου. Οι συνεργαζόμενες ομάδες είναι ο βραχίονας αυτών των προσπαθειών μας. Χωρίς αυτές θα είχαμε αισθητά λιγότερη προσέλευση στα διήμερα αιμοληψιών μας. Η υπόθεση του αίματος είναι υπόθεση όλων μας. Ακόμη κι όσοι δεν μπορούν να αιμοδοτήσουν, έχουν χρέος να παρακινούν άτομα από το συγγενικό και φιλικό τους περιβάλλον. Όταν έρθει η ανάγκη, όλα γίνονται πιο δύσκολα».

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Οι ομάδες, που απευθύνουν κάλεσμα στα μέλη τους να συμμετάσχουν στην εθελοντική αιμοδοσία είναι: Το 2ο ΕΠΑ.Λ. Καβάλας (εσπερινό), ο πολιτιστικός σύλλογος Κηπούπολης – Καλαμίτσας, ο σύλλογος τριτέκνων, το Αστικό Κ.Τ.Ε.Λ., ο σύλλογος εθελοντών κατά του καρκίνου, το σωματείο εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., η Ε.Π.Σ.Κ., το σωματείο εργαζομένων της Kavala Oil, το σωματείο ξυλουργών Καβάλας, ο σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ο σύλλογος Αγίας Βαρβάρας και πεντακοσίων, η θεατρική ομάδα Alive, ο δικηγορικός σύλλογος και το Ε.Κ.Α.Β. Καβάλας. Οι χορηγοί του διημέρου είναι ο Βίκος, οι φούρνοι Φελλαχίδη, καύσιμα Πούλος, Φιλόγλου – Τεχνική εταιρεία, αλλά και το ξενοδοχείο Νεφέλη, όπου δίνονται οι συνεντεύξεις του συλλόγου.

ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ, ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

Ο κ.  Γρηγόρης Χιόνης, πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Καβάλας, ανέφερε από την πλευρά του: «Η συνεργασία μας με τον σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών είναι άψογη και τον ευχαριστούμε για αυτό. Καλώ όλα τα μέλη του συλλόγου μας που μπορούν να αιμοδοτήσουν να το κάνουν αυτή τη φορά και να παρακινήσουν κι άλλες οικογένειες. Θέλω να απευθυνθώ ιδιαίτερα σε αυτούς που ποτέ δεν έχουν αιμοδοτήσει, να πιστέψουν ότι δεν πονάει, δεν κοστίζει τίποτα, αντίθετα προσφέρει πολλά. Ο καιρός θα είναι καλός, είναι μια ευκαιρία για μια ωραία βόλτα και προσφορά λίγων λεπτών από τον χρόνο τους για μια καλή πράξη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.