ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

«Μέριμνα μας και η σωστή λειτουργία δρόμων ελέω χαμηλών θερμοκρασιών» δηλώνει ο Αντιδήμαρχος  Ζήσης Μπόνιας

Συνεδρίασε την προηγούμενη εβδομάδα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Καβάλας και ασχολήθηκε κυρίως με θέματα επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά και με την περιβόητη υπόθεση του Παιδότοπου όπου τελικά επικυρώθηκε το μεγάλο πρόστιμο που προβλεπόταν …. Ο Αντιδήμαρχος κ. Ζήσης Μπόνιας ως πρόεδρος της Επιτροπής έκανε σχετικές δηλώσεις για το πρόστιμο  που επιβλήθηκε σε γνωστό παιδότοπο ότι

«Τελικά το πρόστιμο επιβλήθηκε. Είχαμε ένα θέμα εδώ και καιρό με τον εν λόγω παιδότοπο. Υπήρχε ένα πρόβλημα με την άδεια του. Το περάσαμε μια φορά το θέμα, αποφάσισε η επιτροπή να μην επιβληθεί το πρόστιμο και να δώσει χρόνο μια με την σύμφωνη γνώμη και της νομικής υπηρεσίας του Δήμου  Καβάλας  υπήρχε μια παράβλεψη.

Βέβαια η Επιτροπή Παιδοτόπων υποστήριξε ότι πρέπει να μπει το πρόστιμο αφού ο παιδότοπος λειτουργούσε χωρίς άδεια και έτσι βασιζόμενοι πια στην κείμενη νομοθεσία αφαιρέσαμε τις προηγούμενες αποφάσεις και επιβάλλαμε πρόστιμο 10 χιλιάδες ευρώ και αφαίρεση αδείας

Αυτό είναι το όλο σκηνικό και εμείς κινηθήκαμε βάσει νόμου. Δεν κάναμε κάτι άλλο. Ακολουθήσαμε το νόμο. Πάντως δεν έφταιγε ουσιαστικά ο επαγγελματίας όπως δείχνουν τα πράγματα αλλά ο νόμος είναι νόμος.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει άδεια πρέπει να επιβληθεί το πρόστιμο και να ζητηθεί ανάκληση αδείας.

Βέβαια εδώ και αρκετό διάστημα ο επαγγελματίας έχει ξεκινήσει μία  καινούρια διαδικασία, είναι στο τέλειωμα της έκδοσης νέας άδειας. Ο επαγγελματίας έχει κάνει όλα τα χαρτιά, εντός των ημερών θα βγει λογικά η άδεια και θα ακολουθηθεί μια νομική πορεία για να πάρουμε πίσω και το πρόστιμο».

ΕΚΚΛΗΣΗ

Ο κ. Μπόνιας πρόσθεσε πως «Επίσης είχαμε και ένα άλλο θέμα με ένα άλλο κατάστημα, που διόρθωσε όσα του ζητούμε η Διεύθυνση Υγείας και έτσι αυτό τώρα συνεχίζει κανονικά. Μας έστειλε χαρτί η Διεύθυνση Υγείας  ότι όλα έγιναν και έτσι συνεχίζει κανονικά να λειτουργεί το κατάστημα. Να ζητήσω μόνο από το κοινό και λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών όπου διαπιστώνεται πάγος ας τηλεφωνούν οι πολίτες στο 2510223514 και εμείς θα ερχόμαστε να ρίχνουμε αλάτι και να λαμβάνουμε όλα τα μέτρα. Μέριμνα μας και η σωστή λειτουργία των δρόμων ελέω χαμηλών θερμοκρασιών»».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *