Μάκης Παπαδόπουλος: μετάθεση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας λόγω εκδήλωσης για καπναποθήκες

Ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Παπαδόπουλος έστειλε χθες  Παρασκευή 22 Ιουνίου την ακόλουθη επιστολή στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργο Γραμμένο:

«Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε, εδώ και αρκετές ημέρες ήταν γνωστό ότι το Επιμελητήριο Καβάλας και το Ινστιτούτο Κοινωνικών Κινημάτων & Ιστορίας Καπνού θα διοργανώσουν τη Δευτέρα 25 Ιουνίου το απόγευμα εκδήλωση για το πολύ σοβαρό ζήτημα της αξιοποίησης των καπναποθηκών της πόλης της Καβάλας. Θεωρήσαμε μάλιστα δεδομένο ότι θα συμμετέχει και ο Δήμος Καβάλας τόσο στη διοργάνωση όσο και στη συζήτηση.

Την  Πέμπτη 21 Ιουνίου το μεσημέρι, είδαμε με έκπληξη στην πρόσκληση για τη 17η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου να προγραμματίζεται η συνεδρίαση την ίδια μέρα και ώρα με αυτές της εκδήλωσης για τις καπναποθήκες.

Η απόφασή σας αυτή υποχρεώνει όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους που επιθυμούμε να παρακολουθήσουμε την εκδήλωση να μην παραστούμε σε αυτή λόγω της συνεδρίασης. Επιπλέον, η ενέργεια αυτή στέλνει λανθασμένα μηνύματα και δείχνει ότι η Δημοτική Αρχή δεν ενδιαφέρεται να συμμετέχει σε έναν δημόσιο διάλογο για το εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα της αξιοποίησης των καπναποθηκών. Οι παρουσιάσεις μάλιστα δείχνουν ότι το επίπεδο των εισηγήσεων είναι πολύ υψηλό.

Επειδή θεωρούμε ότι ο Δήμος και το Δημοτικό Συμβούλιο δεν μπορούν να απουσιάζουν από τη συγκεκριμένη εκδήλωση, σας ζητούμε να αλλάξετε είτε την ημέρα διεξαγωγής της 17ης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την Πέμπτη 28 Ιουνίου είτε την ώρα (κατά το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Ιουνίου).

Σας θυμίζουμε ότι την 9η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την είχατε προγραμματίσει για την Πέμπτη 26 Απριλίου αντί για τη Δευτέρα 23 Απριλίου, λόγω της εκδήλωσης που θα γινόταν με αφορμή το συγγραφικό έργο του Βασίλη Βασιλικού. Επίσης, έχουμε συνεδριάσει αρκετές φορές σε μεσημεριανές ώρες.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ακόμη χρόνος για να μεταφερθεί η 17η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να μπορέσουμε να παραστούμε όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι στην εκδήλωση.

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

“Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ”

Ο Επικεφαλής

Μάκης Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.