Λαχειοφόρος αγορά θα εφαρμοστεί και στην Δημοτική Αγορά Καβάλας

Το Φεβρουάριο θα ξεκινήσει λαχειοφόρος αγορά στη Δημοτική Αγορά από πλευράς της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας «Δημωφέλεια», όπως έκανε γνωστό η πρόεδρός της κ. Αναστασία Ιωσηφίδου. Μία πρωτοβουλία που σκοπεύει στην ενίσχυση της εμπορικότητας στη Δημοτική Αγορά.

Στις δηλώσεις της η κ. Ιωσηφίδου σημείωσε πως «ήδη με απόφαση του Δ.Σ. της προηγούμενης βδομάδας αποφασίστηκε να διενεργήσουμε κάποιες πράξεις προβολής της Δημοτικής Αγοράς, όπως είχαμε προαναγγείλει από την προηγούμενη χρονιά. Μέσα στο μήνα, ακριβείς ημερομηνίες θα ανακοινωθούν επίσημα από τη Δημοτική Επιχείρηση, πρόκειται να αρχίσει μία λαχειοφόρος αγορά, σύμφωνα με την οποία επισκέπτες, αγοραστές από καταστήματα της Δημοτικής Αγοράς θα παίρνουν κουπόνια για κάθε αγορά αξίας εμπορευμάτων ποσού 10 ευρώ. Το κάθε κουπόνι θα το ρίχνουν σε αντίστοιχο κουτί που θα υπάρχει μέσα στη Δημοτική Αγορά προκειμένου να λάβουν στη συνέχεια μέρος στο διαγωνισμό, στη λαχειοφόρο αγορά, με πρώτο δώρο ένα σκούτερ αξίας 2.000 ευρώ, δεύτερο δώρο ετήσια συνδρομή στους χώρους στάθμευσης της Δημοτικής Αγοράς, τρίτο δώρο εξαμηνιαία συνδρομή στάθμευσης στους χώρους της Δημοτικής Αγοράς κι από κει και πέρα θα υπάρχουν αντίστοιχα κουπόνια ποσού πενήντα ευρώ έκαστο σύμφωνα με τα οποία έχουν δώσει οι καταστηματάρχες της Δημοτικής Αγοράς εμπορεύματα ίσης αξίας».

ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Όπως συμπλήρωσε δε «περιμέναμε και την απόφαση από το Πρωτοδικείο Αθηνών σχετικά με την υπόθεση Μαρινόπουλου – Σκλαβενίτη, έχει βγει και φυσικά κάνει δεκτό το αίτημα Μαρινόπουλου για εξυγίανση της επιχείρησης δεδομένης της έγγραφης δήλωσης της εταιρίας Σκλαβενίτη για να συνεχίσει το συγκεκριμένο κατάστημα την εργασία του. Ήδη δίνει αυτό θετικά μηνύματα καταρχήν στους εργαζόμενους όλων των επιχειρήσεων σε όλη την Ελλάδα της εταιρίας Μαρινόπουλου που πλέον επίσημα θα γίνει εταιρία Σκλαβενίτης. Φυσικά και σε όλους τους προμηθευτές οι οποίοι περίμεναν πώς και πώς τη συγκεκριμένη απόφαση προκειμένου να αρχίσει να λαμβάνει σάρκα και οστά η υπόσχεση η πληρωμή των υποχρέωσεών τους με ότι συμφωνία είχε κάνει ο καθένας. Και φυσικά και για τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων όπως είναι η «Δημωφέλεια», προκειμένου να συνεχιστεί ομαλά η οποιαδήποτε μίσθωση του συγκεκριμένου καταστήματος. Από τη στιγμή που είχαμε συμφωνήσει εγγράφως με την εταιρία Σκλαβενίτη τα μισθώματα στη «Δημωφέλεια» μπαίνουν κανονικά κάθε μήνα εμπρόθεσμα στο λογαριασμό. Με την απόφαση πλέον του Πρωτοδικείου Αθηνών αυτό που περιμένουμε είναι να γίνουν οι εργασίες στο κατάστημα της Δημοτικής Αγοράς όπως μας είχαν ήδη πει από την υπογραφή της συμφωνίας μας. Θα ξεκινήσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα, αυτό εξαρτάται βέβαια από την ίδια την επιχείρηση, μας είχαν πει ότι θα προσπαθήσουν οι εργασίες να γίνουν χωρίς να σταματήσει η λειτουργία του υποκαταστήματος. Και βέβαια να κατατεθεί και το υπόλοιπο από οφειλή παλαιότερων μισθωμάτων όπως υπάρχει στην έγγραφή συμφωνία μας. Και βεβαίως περιμένουμε και να μπει η νέα ταμπέλα που να λέει Σκλαβενίτης που αυτό καταλαβαίνει κανείς πόσο θα μεγαλώσει την επισκεψιμότητα στη Δημοτική Αγορά».

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΑΣΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ

Σχετικά με την ανάρτηση δασικών χαρτών η κ. Ιωσηφίδου σημείωσε πως «ήδη είμαι στο δρόμο (σ.σ. χθες το πρωί) για να ακούσω από τους αρμόδιους του Δασαρχείου σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα. Καλό είναι πέρα από το δήμο, τη «Δημωφέλεια» και τα ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ και οι ιδιώτες να δείξουν μέριμνα και ενδιαφέρον, γιατί ενδεχομένως από την ανάρτηση των δασικών χαρτών να προκύψουν θέματα και για ιδιωτικές εκτάσεις για τις οποίες θα πρέπει να προβάλουν εμπρόθεσμα αντιρρήσεις. Γιατί αν δεν υποβληθούν εμπρόθεσμα οι αντιρρήσεις δυστυχώς μετά θα βρεθούν μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι και η «Δημωφέλεια» θα αναγκαστεί να προβάλει έγγραφες αντιρρήσεις, βέβαια αυτό θα το πω μετά από τον έλεγχο των δασικών χαρτών, κι αφού πρώτα ακούσω και τους αρμοδίους του Δασαρχείου σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα. Άρα καλό είναι και ο κόσμος να μη θεωρήσει ότι στη συγκεκριμένη ιδιωτική έκταση δεν θα υπάρχει ενδεχόμενο πρόβλημα. Όλοι μα όλοι οι ιδιώτες, οι κάτοικοι του Δήμου Καβάλας, αλλά και οι κάτοικοι οποιουδήποτε δήμου αφορά η συγκεκριμένη ανάρτηση των δασικών χαρτών, να τρέξουν είτε στους δήμους που θα υπάρχει η συγκεκριμένη ανάρτηση είτε ακόμα και στο Δασαρχείο, προκειμένου να δουν μην τυχόν κάποιο σχετικό θέμα αφορά και την ιδιωτική τους περιουσία» τόνισε καταληκτικά η κ. Ιωσηφίδου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.