Κώστας Φραγκογιάννης: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ…

 

Ή στραβός είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζει ο Καβαλιώτης υφυπουργός Εξωτερικών Οικονομικής Διπλωματίας και Εξωστρέφειας, Κώστας Φραγκογιάννης, ο οποίος, παρά τις επίσημες διαψεύσεις, είναι εμφανές ότι έχει πολιτικές βλέψεις (κάτι απόλυτα θεμιτό), όμως με λάθος… οδηγούς.

Ξεχνώντας μάλλον ότι διορίστηκε στη θέση που κατέχει σήμερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πρωθυπουργό της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και προφανώς αγνοώντας τις ιδεολογικοπολιτικές καταβολές της μεγάλης πλειοψηφίας της τοπικής κοινωνίας, έχει επιλέξει να τον «πατρονάρουν» πολιτικά δύο πρόσωπα που έχουν ταυτιστεί με το ΠΑΣΟΚ: ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης ΑΜ-Θ Κωστής Σιμιτσής και ο πρόεδρος της Εργοανάπτυξης ΑΜ-Θ ΑΕ Αρχέλαος Γρανάς, οι οποίοι έχουν πάρει από το χέρι τον κ. Φραγκογιάννη και επιχειρούν να του γνωρίσουν την… Π.Ε. Καβάλας και τους κατοίκους της!

Δεν είναι τυχαίο ότι, την ίδια στιγμή που αγνοεί εντελώς τη ΝΟΔΕ Καβάλας, ο υφυπουργός παρέμεινε στην περιοχή για όλη τη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος και τη Δευτέρα, μαζί με τους κ.κ. Σιμιτσή και Γρανά, είχε συνάντηση με επιχειρηματίες της περιοχής. Σήμερα  εξάλλου, είναι  προγραμματισμένο να βρεθεί στο πάνελ της παρουσίασης του νέου βιβλίου της πρώην Επιτρόπου της Ε.Ε. και πρώην υπουργού (του ΠΑΣΟΚ  βεβαίως) Άννας Διαμαντοπούλου στον Θερινό Κινηματογράφο «Ζέφυρο», σε μία ακόμη επιβεβαίωση της έντονης κινητικότητας του τελευταίου διαστήματος.

Και αυτό, ενώ -προς ώρας τουλάχιστον- δεν έχει να δείξει καμία προσφορά προς την περιοχή. Ακόμα και η πολυσυζητημένη και φιλόδοξη επένδυση της VW τελικά δεν έγινε στη Θάσο όπως είχε προαναγγείλει, αλλά στην Αστυπάλαια, ενώ και η διαφημισμένη επένδυση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα προχωρήσει λόγω της…  πηγής προέλευσης των χρημάτων της επένδυσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση