Κυκλοφοριακό αλαλούμ χθες λόγω  κλειστής Ερυθρού Σταυρού στην Καβάλα, με κάδους έκλεισαν την Βότση!

Σήμερα  το πρωί μέχρι και αργά το μεσημέρι ζήσαμε ένα κυκλοφοριακό αλαλούμ στο κέντρο της Καβάλας λόγω των έργων που γίνονται στην Ερυθρού Σταυρού και την Βενιζέλου. Συγκεκριμένα η Ερυθρού Σταυρού ήταν κλειστή λόγω της επίστρωσης του ειδικού υλικού καφεκόκκινου χρώματος, υλικού βιοκλιματικής αλλαγής που αναμένεται να μειώσει την θερμοκρασία κατά δύο βαθμούς Κελσίου στην περιοχή. Ο εργολάβος έκλεισε τις παρόδους από την Βενιζέλου προς την Ερ. Σταυρού για να μην  την διασχίσουν τα οχήματα και προκληθεί ζημία στο υλικό. Στην οδό Βότση ο δρόμος αποκλείστηκε με κάδους απορριμμάτων!!!

ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Φυσικά και στην Βενιζέλου εντελλόντουσαν εργασίες με αποτέλεσμα σε πολλούς κόμβους οδικούς να σημειώνονται κυκλοφοριακά προβλήματα με τα κυριότερα στον κόμβο της Δαγκλή καθώς είχε αποκλειστεί η είσοδος των οχημάτων στην Ερ. Σταυρού. Έτσι αναγκαστικά οι οδηγοί που κατέβαιναν από την Δαγκλή για το κέντρο έστριβαν στην Βενιζέλου επιβαρύνοντας και το υπόλοιπο κομμάτι της οδού κυκλοφοριακά. Στον κόμβο αυτό για ένα 2ωρο τουλάχιστον προκλήθηκαν ουρές αυτοκινήτων… Επίσης ουρές αυτοκινήτων σημειώθηκαν και στην 7ης Μεραρχίας στο τμήμα καθόδου….

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες από την Τροχαία Καβάλας, αύριο 100% θα δοθεί στην κυκλοφορία η Ερυθρού Σταυρού, το τμήμα της με κατεύθυνση προς το Φάληρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.