Κρίσιμο το παιχνίδι της Ένωσης με το Ηράκλειο…

Η ομάδα της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας ολοκλήρωσε  χθες    την προετοιμασία της ενόψει του σημερινού αγώνα με το Ηράκλειο  στο γήπεδο «Αλεξάνδρα Δήμογλου». Ένα παιχνίδι χωρίς αύριο για την Ένωση που πρέπει πάση θυσία να  το κερδίσει….  Στην τελευταία προπόνηση που έγινε χθες αναμενόταν να κριθεί  η συμμετοχή του Γιώργου Μούκα στην αποστολή της ομάδας. Ο Μούκας δεν αγωνίστηκε στο Χολαργό αφού είχε σπάσει δάχτυλο του χεριού του στο ματς με το Παγκράτι. Κατά πάσα πιθανότητα ο παίκτης αν κριθεί απαραίτητο θα αγωνιστεί σε αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι..

ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Μαθητές και μαθήτριες από όλα τα Δημοτικά Σχολεία της Καβάλας, θα παρακολουθήσουν δωρεάν τον σημερινό εντός έδρας αγώνα της «Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Καβάλα BC»,  με αντίπαλο την ομάδα του «Ηρακλείου ΟΑΑ» στις  5 το απόγευμα, στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

Υπενθυμίζουμε ότι, η ενέργεια αυτή γίνεται στο πλαίσιο των αποφάσεων της διοίκησης για την  διάδοση του basket σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολείων, που από φέτος καθιερώνει τη φιλοξενία σχολείων της πόλης σε κάθε αγώνα εντός έδρας.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Από την «Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας» ανακοινώθηκε  ότι οι τιμές των εισιτηρίων που θα ισχύσουν για τον αγώνα ΕΝΚΑ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΑΑ, που θα διεξαχθεί σήμερα  στις 17:00 είναι οι ακόλουθες:

  • Γενική είσοδος: 10 ευρώ
  • Ανατολική εξέδρα φιλοξενουμένων: Μαθητές όλων των Δημοτικών Σχολείων-Αθλητές Ακαδημίας: ΔΩΡΕΑΝ
  • Συνοδοί μαθητών-αθλητών Ακαδημίας: 5 ευρώ
  • Παιδικά (έως 12 ετών): ΔΩΡΕΑΝ
  • Φοιτητές (με επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας): 5 ευρώ
  • Μαθητές (με επίδειξη πάσο): 5 ευρώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση